Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Rautakallio: Vārtu gūšanas iespējas ir jārealizē labāk

Lai Rīgas Dinamo komanda cerētu uz panākumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē, tai vārtu gūšanas iespējas ir jārealizē labāk, uzskata Latvijas kluba galvenais treneris Peka Rautakallio.

"Puiši parādīja patiešām labu spēli, tomēr mums no pilnības pietrūkst kādi 10-15 procenti. Vārtu gūšanas iespējas ir jārealizē labāk," pēc cīņas secināja Rautakallio. "Uzskatu, ka Aleksandra Žirū neieskaitītie vārti bija nepareizs tiesnešu lēmums, taču nevēlos soģiem neko pārmest."

"Mēs izcīnījām punktu, tomēr trūkstošo elementu atrašanai mums vēl daudz jāstrādā. Kad ar tik spēcīgu pretinieku tā spēkojamies, savas iespējas jāizmanto labāk," atzina somu speciālists. "Rāpjamies augšā pa kalnu un atrodamies uz pareizā ceļa."

"Otrajā trešdaļā pārāk bieži gaidījām, ko darīs pretinieks. Arī šī ir lieta, kas mums pietrūkst. Tāpat biežie muļķīgie noraidījumi, kas ir rezultāts disciplīnas trūkumam," teica Rautakallio.

Uzvaru Salavat Julaev komandai nodrošināja Igors Mirnovs, kurš pagarinājuma trešajā minūtē apspēlēja manāmi pagurušo rīdzinieku kapteini Gunti Galviņu un no pašas vārtu priekšas pārspēja Dinamo vārtsargu Mīkaelu Telkvistu.

"Galviņš pieļauj kļūdas tikai tāpēc, ka viņš tik ļoti vēlas uzvarēt," par minēto epizodi izteicās Rautakallio. "To es viņam nevaru pārmest. Mēs varam sadzīvot ar šādām kļūdām, ja vien visu laiku atdeve ir tāda, kā Galviņam."

Tāpat Rautakallio bija priecīgs par uzbrucēja Roba Šrempa un aizsarga Arvīda Reķa atgriešanos komandas sastāvā. "Mani priecē, ka varam visu laiku variēt ar sastāvu un ļaut dažiem spēlētājiem atpūsties."

"Spēle padevās ļoti interesanta ar daudzām vārtu gūšanas iespējām," atcerējās Salavat Julaev vienības galvenais treneris Veners Safins. "Savā starpā spēkojās ļoti līdzvērtīgas komandas. Žēl izlaist uzvaru pašās pamatlaika beigās, bet pēcspēles metienus nevēlējās neviens."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi