Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Rēdlihs un Kulda gūst vārtus savstarpējā mačā, Lokomotiv sezonu sāk ar uzvaru

Ar gūtiem vārtiem jauno KHL sezonu sācis Miķelis Rēdlihs, kura pārstāvētā Jaroslavļas Lokomotiv komanda izbraukumā ar 5:2 uzveica Novosibirskas Sibirj. Mājinieku rindās gūti vārti arī Latvijas izlases aizsargam Artūram Kuldam. Pie pirmajām uzvarām sezonā ceturtdien tika arī Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas Avangard, Kazaņas _Ak Bars _ar Lauri Dārziņu ierindā un Juliusa Šuplera trenētā Doņeckas Donbass ar Oskaru Bārtuli sastāvā.

Par Sibirj komandas pirmo vārtu autoru kļuva tieši Kulda, kad mača 4.minūtē vairākumā atklāja spēles rezultātu. Nedaudz vēlāk izlīdzinājumu panāca Aleksandrs Čerņikovs un pirmā trešdaļa noslēdzās ar rezultātu 1:1. Pašā otrā perioda sākumā vairākumā no pašas vārtu priekšas izcēlās Miķelis Rēdlihs, taču Lokomotiv hokejisti īsā brīdī vairākas reizes pārkāpa noteikumus – vienu no vairākumiem Sibirj realizēja un panāca 2:2. Mača vidū 2+2 soda minūtes par bīstamu spēli ar augstu paceltu nūju saņēma Kulda. Lokomotiv pirmās maiņas aizsargs Stefans Kronvals to izmantoja, vēlreiz vairākumā izvirzot vadībā Jaroslavļas komandu. Pēc šāda pavērsiena Sergeju Gaidučenko Sibirj vārtos mainīja Džefs Glass, taču arī viņu jau pēc dažām minūtēm vairākumā vēlreiz sarūgtināja tas pats Kronvals. Visbeidzot, trešās trešdaļas sākumā Daniels Apaļkovs noteica mača beigu rezultātu – ar 5:2 uzvarēja Lokomotiv.

Rēdlihs spēli aizvadīja Lokomotiv 1.maiņā (spēles laiks 15:12), precīzs bija viņa vienīgais metiens pa vārtiem, tāpat Miķeļa kontā divas soda minūtes un viens uzvarēts iemetiens. Kulda spēlēja Sibirj pirmajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 22 minūtes un 42 sekundes, kas bija otrs lielākais spēles laiks komandā. Precīzs izrādījās viens no viņa trim metieniem, tāpat aizsarga kontā četras soda minūtes.

Omskas Avangard vadošās maiņas aizsargs Georgijs Pujacs palīdzēja komandai ar 2:1 izbraukumā pārspēt Sanktpēterburgas SKA. Ar rezultivitātes punktiem Latvijas izlases aizsargs laukumā pavadītajās 18:39 minūtēs neizcēlās, neatzīmējoties arī citos statistikas rādītājos. Abus vārtus Omskas komanda guva jau pirmo 12 minūšu laikā.

Lauris Dārziņš tikmēr izdarīja trīs metienus pa Čerepovecas Severstaļ vārtiem, palīdzot klubam pirmajā jaunās sezonas spēlē izcīnīt uzvaru ar 5:2. Latvietis laukumā pavadīja 11:35 minūtes.

Oskars Bārtulis Doņeckas Donbass sastāvā uz ledus pavadīja teju 18 minūtes (17:54), statistikas ailēs neatzīmējoties. Donbass divas reizes nonāca iedzinējos (0:1, 1:2), tomēr atspēlējās un svinēja laimīgu uzvaru pār Rīgas Dinamo nākamajiem pretiniekiem Bratislavas Slovan - 4:2. 




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KHL spēles

06.09
Amur - Atlant 3:2 OT
Metallurg Nk - Torpedo 3:2 OT
Sibirj - Lokomotiv 2:5
Traktor - Metallurg Mg 2:0
Salvat Julaev - Vitjaz 2:3 B
Neftehimik - Dinamo Mn 3:0
Ak Bars - Severstal 5:2
SKA - Avangard 1:2
Dinamo Msk - Baris 5:1
Slovan - Donbass 2:4
Lev - Dinamo R 2:1

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi