Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Rēniks: Kovaļčuks Ņūdžersijai nozaga 23 miljonus dolāru

Kādreizējais Nacionālās Hokeja līgas (NHL) hokejists, tagad NBC hokeja eksperts Džeremijs Rēniks asi kritizējis krievu superzvaigznes Iļjas Kovaļčuka lēmumu pamest NHL klubu Ņūdžersijas Devils un atgriezties Krievijā.

Diena.lv jau vēstīja, ka, neraugoties uz 2010.gada rudenī noslēgto līgumu (15 gadi par 100 miljoniem dolāru, atlikuši 12 par 77), krievu uzbrucējs paziņojis par savas NHL karjeras beigām. Visticamāk, viņš pievienosies KHL vienībai Sanktpēterburgas SKA, kuru jau pārstāvēja un pildīja kapteiņa pienākumus NHL lokauta laikā. 

"Kovaļčuks aiziet no NHL - vai viņš ir sajucis prātā? Tagad jūs saprotat, kāpēc viņu visu laiku kritizēju. Viņš nemaz nevēlējās spēlēt Devils, bet nu spēlēs KHL. Kovaļčuks ir tipisks egoists. Esmu sašutis. Pārsteigts par to, ko viņš izdarīja ar Devils un komandas faniem. Tagad esmu vienkārši dusmīgs un jūtu līdz [Ņūdžersijas Devils ģenerālmenedžerim] Lū Lamorello. Piešķirt 100 miljonu līgumu hokejistam, kuram nerūp NHL.. Iļja, ceru, ka tev tagad būs ērti dzīvot Krievijā pēc tam, kad esi nozadzis Ņūdžersijai 23 miljonus. Man atkal izrādījusies taisnība," savā Twitter kontā raksta Rēniks. 

Noslēgtais līgums paredzēja, ka pirmajās sezonās Kovaļčuks saņems lielāku algu, tāpēc jau pirmo trīs gadu laikā viņa kontā ieripojuši 23 no kopumā 100 miljoniem dolāru. 

Piektdien Krievijas medijos izplatīto informāciju, ka Kovaļčuks jaunu līgumu ar SKA noslēdzis jau janvārī, vēlāk oficiāli noraidījis Sanktpēterburgas kluba preses dienests. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi