Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Rīgas Dinamo atgriežas pagājušās sezonas kanādiešu leģionārs Džonsons

KHL klubs Rīgas Dinamo panācis vienošanos līdz sezonas beigām ar 31 gadu veco kanādiešu uzbrucēju Džeimiju Džonsonu, kurš Rīgā spēlēja iepriekšējā sezonā, bet šogad pārstāvēja AHL vienību Hēršijas Bears.

Džonsons ir labi pazīstams pašreizējam Dinamo treneru korpusam, jo viņš iepriekšējā sezonā komandas sastāvā piedalījās visās komandas KHL čempionāta spēlēs (regulārā čempionātā 52 spēlēs astoņi vārti un 14 piespēles, bet Cerību kausā 13 spēlēs trīs vārti un četras piespēles). Šobrīd vairāki Dinamo uzbrucēji ir guvuši dažāda smaguma savainojumus, tādēļ ir nepieciešams pastiprinājums, un, tā kā treneriem ir labi zināmas Džonsona iespējas, viņš arī tika uzrunāts. Vasarā Džonsons noslēdza līgumu ar AHL klubu Bears (NHL kluba Vašingtonas Capitals fārmklubs), taču savainojuma dēļ šajā sezonā šīs komandas sastāvā ir piedalījies tikai astoņās spēlēs (vieni vārti un trīs piespēles), izlaižot praktiski visu novembri un ierindā atgriežoties decembra sākumā.

Džonsons (augums – 180 cm, svars – 85 kg) dzimis 1982. gada 23. janvārī Kanādas pilsētā Londonā (Ontārio province) un savas hokejista karjeras laikā viņš bez Rīgas Dinamo  ir spēlējis dažādās Ziemeļamerikas līgās - AHL (Amerikas hokeja līga) 452 spēles (99 vārti un 199 piespēles), ECHL (Austrumkrasta hokeja līga) 190 spēles (53 vārti un 143 piespēles) un OHL (Ontārio hokeja līga) 287 spēles (58 vārti un 213 piespēles), kā arī Eiropā – Somijas SM līgā 48 spēles (astoņi vārti un 23 piespēles).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi