Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rīgas Dinamo gatavošanos sezonai sāks Ozoliņa vadībā

Maldinošs virsraksts - piekrītu. Daudzi jau nodomāja, ka Rīgas Dinamo treneru korpusā iekļāvies Sandis Ozoliņš, taču treniņnometnē Valmierā gatavošanās KHL sezonai, pēc Dienas rīcībā esošās informācijas, sāksies Ronalda Ozoliņa vadībā, kurš pagājušajā sezonā pildīja HK Rīga galvenā trenera pienākumus.

Ozoliņam palīdzēs vārtsargu treneris Juris Klodāns un fiziskās sagatavotības trenera pienākumus pārņēmušais Raivis Miezāns. Pēc neoficiālas informācijas ir zināms, ka nav panākta vienošanās ar zviedru speciālistu Pēru Mortsu, kurš bija kandidāts uz Rīgas Dinamo galvenā trenera amatu. Pagaidām nav arī ziņu par ārzemju spēlētājiem, kuri varētu nākamsezon spēlēt Dinamo.

Tikmēr kļuvis zināms jaunās sezonas kalendārs. Pirmo 2016./2017. gada sezonas KHL čempionāta spēli Rīgas Dinamo aizvadīs 23. augustā izbraukumā ar HK Soči. Līdz pirmsolimpiskajam kvalifikācijas turnīram, kas no 1. līdz 4. septembrim notiks Rīgā, Dinamo mājas laukumā neredzēsim. 25. augustā rīdzinieki spēlēs Ņižņijnovgorodā ar Torpedoun 27. augustā Maskavā ar Spartak.

Rīgas Dinamo arī 2016./2017. gada sezonā KHL ir iekļauta Rietumu konferences Bobrova divīzijā kopā ar MinskasDinamo, Helsinku Jokerit, Zagrebas Medveščak, Sanktpēterburgas SKA, Bratislavas Slovan un Maskavas Spartak.Starpsezonā ik pa laikam pavīdēja informācija, ka vairākiem klubiem ir finansiālas problēmas, taču jaunajā sezonā pārstāvniecība līgā ir palielinājies līdz 29 komandām. Būs eksotisks piedāvājums. Klāt nākusi Ķīnas komanda PekinasKuņluņ Red Star. Jaunpienācējus uz Rīgas ledus redzēsim redzēsim 8. novembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Hokejs

Pirmo 2016./2017. gada sezonas KHL čempionāta mājas spēli Rīgas Dinamo aizvadīs tikai 13. septembrī ar Helsinku Jokerit
Kopumā regulārajā čempionātā būs jāaizvada 60 spēļu. Pēdējā regulārās sezonas spēle dinamiešiem būs 18. februārī mājās ar Ņižņekamskas Ņeftehimik

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi