Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Rīgas Dinamo jauno sezonu sāks ar sešām izbraukuma spēlēm

Latvijas kluba Rīgas Dinamo hokejisti devīto Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu sāks 23.augustā viesos ar spēli pret Soči komandu, liecina līgas piektdien publiskotais 2016./2017.gada sezonas kalendārs.

Rīgas klubs sezonu sāks ar sešām spēlēs viesos, jo pēc cīņas Sočos sekos spēles ar Ņižņijnovgorodas Torpedo (25.augustā) un Maskavas Spartak (27.augustā), savukārt septembra pirmajā pusē būs jādodas izbraukumā, lai tiktos ar Ufas Salavat Julajev (6.septembrī), Maņitogorskas Metallurg (8.septembrī) un Čeļabinskas Traktor (10.septembrī) komandām.

Starp šīm sešām spēlēm Dinamo būs deviņu dienu pārtraukums, jo no 1. līdz 4.septembrim Rīgā notiks 2018.gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs, kurā Latvijas izlases rindās varēs piedalīties arī Dinamo hokejisti.

Zīmīgi, ka šajā laikā pārtraukums nebūs citiem Krievijas klubiem, kuri turpinās spēlēt. Piemēram, Māriņa Karsuma pārstāvētā Maskavas Dinamo no 31.augusta līdz 4.septembrim aizvadīs trīs spēles, Torpedo, kurā spēlē Kaspars Daugaviņš, ir ieplānoti divi mači. Tāpat būs jāspēlē arī Edgara Masaļska un Kristapa Sotnieka Toljati Lada komandai, kā arī Oskara Bārtuļa Vladivostokas Admiral.

Savukārt pirmo mājas spēli rīdzinieki aizvadīs vien 13.septembrī, kad uzņems Helsinku Jokerit hokejistus, taču pēc tam atkal būs jādodas uz vienu cīņu viesos, lai Minskā tiktos ar turienes Dinamo.

KHL devītā sezona sāksies 22.augustā ar pērnā gada Gagarina kausa finālistu Magņitogorskas Metallurg un Maskavas CSKA spēli.

KHL regulārais čempionāts noslēgsies 18.februārī, bet trīs dienas vēlāk sāksies izslēgšanas spēles, bet Gagarina kausa ieguvēji tiks noskaidroti ne vēlāk kā 20.aprīlī.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu kopējais spēļu skaits no 840 palielinājies līdz 870 mačiem, kas skaidrojams ar komandu skaita palielināšanos, jo gaidāmajā sezonā spēlēs 29 klubi, klāt nākot Pekinas Kuņluņ Red Star vienībai.

Kalendāra veidošanā ņemtas vērā Krievijas izlases, klubu, līdzjutēju līgas TV partneru intereses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi