Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Ščastļivijs: Skudra man neredzēja vietu pirmajā vai otrajā maiņā

Rīgas Dinamo treniņnometnē Valmierā šobrīd atrodas arī kāds visai pazīstams Krievijas hokejists - tas ir 35 gadus vecais uzbrucējs Pjotrs Ščastļivijs, kura dzīvesbiedre ir bijusī latviešu tāllēcēja Ineta Radēviča. Pjotrs laikrakstam Diena atklāj, ka šobrīd noslēgts vien pārbaudes līgums līdz augusta beigām, tomēr hokejists labprāt jauno KHL sezonu uzsāktu tieši Rīgā.

Iepriekš viņš pārstāvējis tādus Krievijas grandus kā Maskavas CSKA un Ufas Salavat Julaev, tāpat savulaik 130 spēles aizvadījis NHL, neilgu brīdi spēlējot kopā ar Sandi Ozoliņu Anaheimas Ducks sastāvā. Pagājušā sezona gan hokejistam izvērtās neveiksmīga - latviešu speciālists Pēteris Skudra veterānam neredzēja vietu Ņižņijnovgorodas Torpedo vadošajās maiņās, tāpēc nācās doties uz fārmklubu.

Zīmīgi, ka jau 2011.gada Latvijas Gada balvā Rīgas Dinamo kluba padomes loceklis Guntis Ulmanis no skatuves aicināja Radēviču uzrunāt vīru, lai spēlējot Rīgā. "Jā, Ineta man to teica, bet tajā laikā man turpinājās līgumsaistības ar Ufas Salavat Julajev. Pēc tam savukārt ļoti ātri parakstīju nākamo līgumu ar Ņižņijnovgorodas Torpedo," sarunā ar Dienu atceras hokejists.

Viņš stāsta, ka pagājušā sezona Torpedo sastāvā nav izdevusies, jo jau pirmssezonas pārbaudes spēlēs laukumā ticis vien uz piecām minūtēm, kas turpinājies arī sezonas ievadā. "Tā jebkuru labu spēlētāju no bombardiera var pataisīt par hokejistu ar sliktu statistiku. Treneris Pēteris Skudra man neredzēja vietu pirmajā vai otrajā maiņā." Nekāda aizvainojuma gan neesot, normāla darba atmosfēra, saka Ščastļivijs. Nu viņš mēģinās izkarot vietu sastāvā pie cita latviešu speciālista - Arta Ābola.

"Rīgā ir gados jauna, bet tajā pašā laikā laba komanda, kas spēlē enerģisku hokeju un ātri pāriet no aizsardzības uzbrukumā. Spēles gaitā var pārsteigt arī ar negaidītiem taktiskiem risinājumiem. Dinamo ir apspēlējusi vairākkārt tādu KHL komandu kā SKA, tāpēc vienmēr izraisījusi cieņu," krievs atklāj to, ko par Dinamo zinājis iepriekš.

KHL viņš 275 regulārā turnīra spēlēs iekrājis 120 (59+61) punktus, bet 51 izslēgšanas mačā 9 punkti (7+2).


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi