Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Seigo: Šī bija rakstura uzvara, kas komandai dod ļoti daudz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienības Rīgas Dinamo ceturtdien izcīnītais panākums ir rakstura uzvara, kas komandai dod ļoti daudz, atzina kluba aizsargs Stīvens Seigo.

"Šī bija fantastiska uzvara. Sajūtas ir lieliskas pēc tādas atspēlēšanās. Šī bija rakstura uzvara, kas komandai dod ļoti daudz," Dinamo mājaslapā citēts Seigo, kurš šajā mačā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet vienā no epizodēm viņam bija lieliska iespēja gūt vārtus, kas gan netika izmantota.

"Man bija tukši vārti. Atlika tikai trāpīt, ko arī izdarīju, bet tad, mistiskā veidā, ripu atsita vārtsargs. Es Villem Leino pateicu, ka gandrīz izvēmos, redzot, ka vārtsargs ripu atsit. Labi, ka Ville pielika punktu," atzīmēja Seigo.

Kā stāsta aizsargs, pirms trešās trešdaļas no Dinamo trenera Kari Heikiles puses nekādas ārkārtējas darbības nebija.

"Taču pēc pirmās trešdaļas gan viņš pateica pāris skarbākus vārdus, kā mums vajadzētu spēlēt. Mums tā ir jāturpina spēlēt arī izbraukumā. Galvenais ir būt mierīgiem. Šobrīd šo uzvaru izbaudīt, bet rīt jau gatavojamies nākamajai spēlei. Šādās spēlēs mēs gūstam lielu pārliecību," uzsvēra aizsargs.

Turpinājumā rīdzinieki sestdien viesosies pie aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētās Somijas komandas Helsinku Jokerit, bet nākamajā pirmdienā izbraukumā tiksies ar Baltkrievijas komandu Minskas Dinamo. Pēc šī mača sekos nedēļu ilgs nacionālo izlašu pārtraukums, bet pēc tā rīdziniekiem būs vēl četras izbraukuma cīņas un nākamā mājas spēle risināsies vien 24.novembrī

Spēlē ar Jokerit pēc pusotra gada pauzes Eiropas hokeja laukumos varētu atgriezties Vitālijs Pavlovs, kurš pērn Soču ziemas olimpisko spēļu laikā tika pieķerts dopinga lietošanā, bet nu atgriezies Dinamo rindās.

Rīgas klubam joprojām nevar palīdzēt trīs savainotie hokejisti - aizsargi Oskars Cibuļskis un Aleksandrs Jerofejevs, kā arī uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs. Savukārt ceturtdienas spēli slimības dēļ izlaida uzbrucējs Gints Meija.

Rīgas Dinamo 26 dueļos tikusi pie 32 punktiem, atrodoties Rietumu konferences priekšpēdējā, 13.pozīcijā, bet no pirmā astotnieka atpaliek par septiņiem punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi