Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Skrastiņam un Ivanānam pa uzvarai, Karsumam - zaudējums

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs uzvaras svinēja Kārļa Skrastiņa un Raita Ivanāna pārstāvētās komandas, bet Mārtiņa Karsuma vienība piedzīvoja zaudējumu.

Floridas Panthers savā laukumā ar 3:1 pārspēja Toronto Maple Leafs vienību. Pirmajā periodā komandas apmainījās vārtu guvumiem. Izšķirošo pārsvaru Panthers hokejisti iekrāja otrajā trešdaļā, kurā guva vēl divus vārtus (Rihards Zedniks un Ville Peltonens, bet piespēli izdarīja pirmo vārtu autors Stīvens Veiss).

Aizsargs Kārlis Skrastiņš nospēlētajās 21 minūtē un 48 sekundēs rezultativitātes punktus neguva, taču izdarīja divus metienus pa vārtiem, bloķēja trīs metienus un nopelnīja lietderības koeficientu +1.

Uzvaru papildlaikā ar 3:2 pār Bostonas Bruins svinēja Losandželosas Kings hokejisti. Mets Hanviks un Marks Reči izvirzīja vadībā bostoniešus, tomēr pēdējā periodā Kings izdevās atspēlēties (Mihals Handžuss un Drjū Doutijs), pēdējos vārtus gūstot tikai pusotru minūti pirms pamatlaika beigām. Papildlaika piektajā minūtē uzvaras vārtus guva Dastins Brauns.

Uzbrucējs Raitis Ivanāns šoreiz nospēlēja deviņas minūtes un 26 sekundes, punktus neguva, izdarīja vienu metienu, nopelnīja četras soda minūtes un bloķēja vienu metienu. Viņa lietderības koeficients saglabājās neitrāls.

Tampabejas Lightning savā laukumā ar 2:5 piekāpaš Vašingtonas Capitals. Līdz pēdējai trešdaļai rezultāts auga līdzīgi (2:2), bet pēdējā trešdaļā vašingtonieši guva trīs vārtus un nodrošināja uzvaru. 50 vārtu robežu šajā spēlē sasniedza Capitals līderis Aleksandrs Ovečkins, turklāt to viņš ir paveicis jau trešo reizi savā četru gadu ilgajā karjerjā NHL.

Uzbrucējs Mārtiņš Karsums tiek pamazām pie arvien lielāka spēles laika. Šoreiz viņš nospēlēja 13 minūtes un 24 sekundes, tomēr punktus neguva. Viņa rēķinā viens metiens, trīs spēka paņēmieni un negatīvs koeficients -1.

Austrumu konferences finālā Panthers saglabā lieliskas izredzes kvalificēties Stenlija kausa izcīņai, kaut gan konkurence ir ļoti spēcīga. Panthers šobrīd ieņem devīto vietu (80 punkti), tikai punkts vairāk ir astotajā vietā esošajiem Hurricanes hokejistiem, bet no ceturtās vietas floridiešus šķir tikai četri punkti.

Lightning šajā konferencē ar 61 punktu ir 14.vietā.

Savukārt Rietumu konferencē cerības nav zaudējuši Kings hokejisti, kuri ar 70 punktiem ir 13.vietā. No astotās vietas viņus šķir seši punkti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi