Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Skudra: Negribu klausīties, ka Torpedo ir autsaideri

Latvijas hokeja speciālists Pēteris Skudra, kura vadītais Ņižņijnovgorodas Torpedo klubs pirmdien KHL regulārā čempionāta spēlē ar 3:2 Rīgā uzveica vietējos Dinamo, intervijā allhockey.ru atzīst - viņš nepiekrīt uzskatam, ka Torpedo šosezon būs starp līgas vājākajiem klubiem.

Ar astoņos mačos iekrātiem 14 punktiem Ņižņijnovgorodas hokejisti pakāpušies uz 5.vietu Austrumu konferencē.

Skudra ir viens no trim Latvijas hokeja speciālistiem, kuri šosezon vada KHL klubus. "Gribētos, lai arī pārējo Latvijas treneru vadītājiem klubiem [Artim Ābolam Rīgā un Oļega Znaroka&Harija Vītoliņa duetam Maskavā - red.] klātos tik labi, cik vien iespējams. Tas ir lieliski, ka KHL klubi uzticas Latvijas treneriem. Dod iespēju strādāt ar nopietniem klubiem, bet mēs, savukārt, cenšamies pierādīt, ka esam ko vērti un šo to zinām hokejā," atzina Skudra.

Savulaik vārtsargs 150 spēles aizvadījis NHL, bet karjeru noslēdza Krievijas superlīgā. Skudra uzskata, ka nav svarīgi, kādā ampluā treneris savulaik darbojies laukumā kā spēlētājs. Gan vārtsargiem, gan aizsargiem un uzbrucējiem ir vienādas iespējas kļūt par treneriem, galvenais ir spēles izpratne. "Es biju vārtsargs un nejūtu neko neparastu tajā, ka kļuvu par galveno treneri," atklāj Skudra.

Nesen kādā preses konferencē latvietim tieši sejā iemests fakts, ka Torpedo šosezon būs starp līgas vājākajiem klubiem. Skudra uzskata, ka komanda ir gana spēcīga, lai šādus vārdus viņam nebūtu jāklausās.

Torpedo svinējuši jau divas uzvaras pēc kārtas viesos, bet nu priekšā četru mājas spēļu sērija. Pirmais mačs piektdien ar Miķeļa Rēdliha pārstāvēto Jaroslavļas Lokomotiv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi