Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Sorokins karjeras ceturtajā NHL spēlē svin "sauso" uzvaru

Ņujorkas Islanders vārtsargs Iļja Sorokins otrdien savā ceturtajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē svinēja pirmo "sauso" uzvaru karjerā.

"Islanders" viesos ar rezultātu 3:0 (2:0, 0:0, 1:0) pārspēja Bufalo "Sabres", kas šosezon spēlē bez savainotā latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona.

Uzvarētājiem ar diviem gūtiem vārtiem atzīmējās Enderss Lī.

25 gadus vecais krievu vārtsargs Sorokins iepriekšējās trīs NHL spēlēs cieta zaudējumus, bet otrdien savā pirmajā uzvarā palika nepārspēts, atvairot 20 metienus.

"Jutos labi," pēc spēles teica Sorokins, kuram šis bija pirmais mačs kopš 31.janvāra. "Pirmajos divos periodos nebija pārāk daudz darba. Paliku spēlē un komandas biedri man palīdzēja. Uzkrājot spēļu praksi, ar katru dienu jūtos labāk. Protams, ka esmu iejuties daudz labāk, nekā pirms mēneša."

Sorokins pirms tam spēlēja Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) un pēdējās piecās sezonās bija viens no Maskavas CSKA vadošajiem vārtsargiem.

Tāpat "sauso" uzvaru svinēja Losandželosas "Kings", mājās ar rezultātu 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) pārspējot Minesotas "Wild", kas aizvadīja savu pirmo maču kopš 2.februāra.

"Kings" vārtsargs Džonatans Kviks atvairīja 28 metienus, izcīnot pirmo "sauso" uzvaru sezonā un 53.karjerā. Zīmīgi, ka iepriekšējās 30 spēlēs pret "Wild" viņš katrā mačā ielaida vismaz vienu ripu.

Tikmēr pirmo spēli pēc 16 dienu pārtraukuma aizvadīja Ņūdžersijas "Devils", kas viesos ar rezultātu 5:2 (0:0, 2:2, 3:0) apspēlēja Ņujorkas "Rangers".

"Devils" uzvaru nodrošināja trešajā periodā, kad guva trīs bezatbildes vārtus. Viesiem ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Janne Kuokanens.

Vēl otrdien Kolorādo "Avalanche" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) uzvarēja Vegasas "Golden Knights". Denveras komandai uzvaras vārtus 41 sekundi pirms pamatlaika beigām guva Nazems Kadri.

Jau ziņots, ka Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, kamēr viņa pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda mājās ar rezultātu 1:3 (0:0, 0:2, 1:1) piekāpās Vašingtonas "Capitals", kas revanšējās par svētdien piedzīvoto zaudējumu 3:6.

"Capitals" vārtsargs Viteks Vanēčeks otrdien atvairīja 26 no 27 pretinieku mestajām ripām, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Rihards Pāniks.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi