Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Sprukts: Rīgas Dinamo budžets neļauj savākt labu sastāvu

Latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts, kurš gaidāmajā sezonā pārstāvēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Maskavas CSKA, uzskata, ka Latvijas vienībai Rīgas_ Dinamo _ierobežotais budžets neļauj savākt labu sastāvu.

Kā ziņots, iepriekšējās trīs sezonās Sprukts bija pārstāvējis Latvijas komandu Rīgas Dinamo.

"Kāpēc aizgāju no Dinamo? Diemžēl tur pagaidām grūti ir izveidot labu komandu, jo to neļauj ierobežotais budžets," CSKA komandas prezentācijas pasākumā piektdien uzsvēra Sprukts. "Savukārt CSKA komanda ir tradīcijām bagāta. Esmu pārliecināts, ka armijnieku klubs ir spējīgs uzvarēt Gagarina kausā.

"Neteikšu, ka tagad esmu tālu no Latvijas izlases. Drīzāk no mājām. Es taču šā vai tā spēlēšu šajā pašā līgā," teica Sprukts, kurš arī jaunajā komandā spēlēs ar piekto numuru. "Konkrētus uzdevumus pagaidām sev neesmu uzstādījis, tomēr domāju, ka galvenais būs bezbailīgi cīnīties par komandu."

Jau ziņots, ka Sprukts, noslēdzoties līdzšinējam līgumam ar Dinamo, kļuva par neierobežoti brīvo aģentu un noslēdza darījumu ar CSKA komandu uz diviem gadiem.

Šajā starpsezonā kopā CSKA komanda piesaistījusi desmit jaunus hokejistus, un tās jaunais galvenais treneris Valērijs Bragins prezentācijā uzsvēra, ka tik spēcīgs sastāvs Maskavas klubam nav bijis sen.

Sprukts pagājušajā sezonā bija viens no Dinamo uzbrukuma līderiem, regulārā čempionāta 53 spēlēs gūstot 11 vārtus un veicot 24 rezultatīvas piespēles, bet septiņos Gagarina kausa mačos iekrājot piecus vārtus un trīs piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi