Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Stenlija kauss: Flyers un Kings gūst trešās uzvaras 1.kārtas sērijās

Svētdien savas trešās uzvaras NHL Stenlija kausa izcīņas 1.kārtā izcīnīja Filadelfijas Flyers un Losandželosas Kings komandas, tādējādi vairs tikai viens panākums šķir šīs vienības no iekļūšanas nākamajā kārtā. 

Filadelfijas Flyers otro spēli pēc kārtas guva astoņus vārtus, šoreiz sagraujot Pitsburgas Penguins ar 8:4. Līdzīgi kā pirmajās divās spēlēs, Penguins spēja vārtus gūt pirmie, bet Filadelfija uz to atbildēja ar trim ripām piecu minūšu laikā. Penguins atguva vēl vienus vārtus, bet 23 sekundes vēlāk 4:2 panāca mājinieki. Tas viss notika vēl 1.periodā.

Otrajās 20 minūtēs Pitsburga pietuvojās līdz 3:4 un 4:5, bet Flyers allaž ātri palielināja pārsvaru līdz drošākām divām ripām. Pēc otrās trešdaļas Penguins vārtus atstāja Marks Andrē Flerī, dodot vietu Brentam Džonsonam. Pēdējā periodā Filadelfija guva vēl divus vārtus un svinēja graujošu uzvaru – 8:4. Divus vārtus uzvarētājiem guva Daniels Brīrs, viņam arī rezultatīva piespēle, bet ar trim piespēlē izcēlās Jaromīrs Jāgrs. Arī nākamā spēle notiks Filadelfijā.

Tikmēr Losandželosas Kings, kas Rietumu konfernecē play-off kvalificējās kā pēdējie, arī trešajā spēlē uzvveica regulārā turnīra labāko komandu Vankūveras Canucks – 1:0. Vienīgos vārtus spēles 47.minūtē guva Dastins Brauns, kurš vismaz vienu ripu pretinieka vārtos iemetis katrā no trim sērijas spēlēm. Džonatans Kviks atvairīja 41 vankūveriešu metienu. Sērijā 3:0, arī nākamais mačs turpat Losandželosā.

Floridas Panthers ar 4:2 savā laukumā uzveica Ņūdžersijas Devils, šajā sērijā nu rezultāts 1:1. Tikmēr Nešvilas Predators Detroitā ar 3:2 pārspēja Red Wings, bet sērijā izvirzījās vadībā ar 2:1.

Naktī uz otrdienu sērijas trešo spēli aizvadīs Kaspara Daugaviņa pārstāvētie Otavas Senators. Sērijā pret Ņujorkas Rangers rezultāts ir 1:1, divas nākamās spēles notiek Otavā. Kaspars piedalījās pirmajā mačā Ņujorkā, bet otrajā spēlē pieteikumā netika iekļauts.

NHL Stenlija kausa izcīņa, 1.kārta.

Austrumi

Filadelfijas Flyers - Pitsburgas Penguins 8:3 (sērijā 3:0)

Floridas Panthers - Ņūdžersijas Devils 4:2 (1:1)

Rietumi

Detroitas Red Wings - Nešvilas Predators 2:3 (1:2)

Losandželosas Kings - Vankūveras Canucks 1:0 (3:0) 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi