Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Šuplers Dinamo svārstīgajā sniegumā vaino veiksmīgo spēles sākumu

Rīgas "Dinamo" ar uzvaru 8:5 pār Minskas "Dinamo" pirmdien Piņķos izpildīja galveno uzdevumu gūt punktus, taču veiksmīgais mača sākums mazināja mājiniekiem koncentrēšanās spējas, kas radīja problēmas turpmākajā cīņas gaitā, pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles teica laukuma saimnieku galvenais treneris Juliuss Šuplers.

Jau 12. minūtē Rīgas "Dinamo" bija vadībā ar 4:0, tādēļ spēlētāji neviļus atslābinājās un palaida vaļīgāk spēles grožus, visi metoties uzbrukumā. "Gaidīju jau, ka arī [vārtsargs Sergejs] Naumovs ies uz priekšu," smaidot teica Šuplers. Viņš uzteica komandu par kopumā labi aizvadītu pirmo trešdaļu, kā arī diviem mazākumā gūtajiem vārtiem otrajā periodā, kas izšķīris cīņas likteni.

Pēc spēles Šuplers slavējis savus spēlētājus par astoņām iemestām ripām, kā arī norādījis, ka pieci ielaisti vārti tomēr ir par daudz. Spēlē kopumā samestās 13 ripas pat bija grūti saskaitīt, sprieda mājinieku treneris. "Domāju, ka skatītājiem spēle patika," viņš piebilda.

Savukārt Minskas "Dinamo" galvenais treneris Džims Hjūzs bija vīlies par savu hokejistu sniegumu un teica, ka vēl jātiek skaidrībā par notikušo. Minskieši ielaida četras ripas no pieciem metieniem, un pēc tāda sākuma cerību uz panākumu nevar būt, viņš teica. "Mēs nedrīkstējām tik daudz ielaist. Ir sāpīgi zaudēt ar tādu rezultātu," piebilda Hjūzs.

Jau ziņots, ka savā laukumā Rīgas "Dinamo" ir piecas uzvaras piecās spēlēs. Rīdzinieki KHL čempionātā 13 spēlēs guvuši astoņas uzvaras, no kurām sešas pamatlaikā, kā arī cietuši piecus zaudējumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

sdfsgdfgdf

Rīgas Dinamo hokejisti uzvar Minskas Dinamo

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi