Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Šuplers pateicas Dinamo par sezonu un hokejistiem neko nepārmet

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Juliuss Šuplers pēc komandas izstāšanās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) astotdaļfinālā trešdien pateicās komandai par sezonā paveikto un atturējās spēlētājiem ko pārmest.

Sērijas trešajā spēlē pret Maskavas "Dinamo", kurā rīdzinieki zaudēja ar 3:4, laukuma saimnieki pilnībā atdeva visus spēkus, žurnālistiem stāstīja Šuplers. Par izšķirošu spēles epizodi Šuplers nosauca "Dinamo" uzbrucēja Marka Hartigana noraidījumu uz divreiz divām minūtēm pēdējās trešdaļas sākumā. Maskavas "Dinamo" hokejisti dubultā noraidījuma laikā iemeta divus vārtus un panāca neizšķirtu 3:3.

Savukārt par pēdējo ielaisto ripu cīņas priekšpēdējā minūtē Šuplers nevienu personiski nekritizēja, norādot, ka šādās izslēgšanas turnīra cīņās pēdējās minūtēs mēdz gadīties liktenīgas kļūdas. Tradicionāli Šuplers komandas vārdā pateicās visiem līdzjutējiem par viņu vētraino atbalstu gan sezonā kopumā, gan tās pēdējā spēlē.

Šuplers nevēlējās komentēt tiesneša darbību. "Man ļoti patīk nauda", atjokojās Rīgas "Dinamo" treneris, liekot saprast, ka tiesnešu kritizēšana treneriem KHL ir aizliegta, bet par pārkāpumu gaida finansiālas sankcijas.

Gatavošanos nākamajai sezonai Rīgas "Dinamo" sāka līdz ar cīņas beigu signālu, stāstīja Šuplers. Viņš sagaida, ka spēlētāji kā profesionāļi sezonai gatavosies individuāli, bet kopā komandas jaunais sastāvs sanāks jūlija sākumā. Vēl kādu nedēļu Rīgas "Dinamo" hokejisti arī izanalizēs aizvadīto sezonu.

Savukārt Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Vladimirs Vujteks par veiksmi viņa vadītajai komandai nosauca Hartigana dubulto noraidījumu par bīstamu spēli ar augstu paceltu nūju. Tas palīdzējis maskaviešiem panākt izlīdzinājumu, bet izšķirošo vārtu guvumā sakritusi Dmitrija Afanasenkova meistarība un arī veiksme. "Šodien [trešdien] Rīgas "Dinamo" pierādīja, ka ne velti iekļuva izslēgšanas turnīrā," teica Vujteks.

Jau ziņots, ka "Arēnā Rīga" gūtais panākums ļāva Maskavas "Dinamo" svinēt uzvaru sērijā ar 3:0 un iekļūt KHL izslēgšanas turnīra ceturtdaļfinālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

xcx

Rīgas Dinamo sezona Kontinentālajā līgā ir galā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi