Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Šuplers: Rīgā ir paši labākie līdzjutēji KHL

Bijušais Rīgas Dinamo galvenais treneris Jūliuss Šuplers, kurš šobrīd vada Doņeckas Donbass komandu, intervijā Latvijas kluba interneta mājas lapā atklāj, ka Rīgā ir paši labākie līdzjutēji visā Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL). Svētdien plkst.17 Donbass Rīgā tiksies ar Dinamo ļoti svarīgā regulārā čempionāta spēlē.

Kādas sajūtas atkal atgriezties Rīgā?

Viss normāli. Gatavojamies kā uz katru spēli. Bet runājot par Rīgu – vienmēr ir interesanti un ļoti patīkami atgriezties vietā, kur kādreiz esi strādājis. Es joprojām varu teikt, ka Rīgā ir paši labākie hokeja līdzjutēji KHL. Tā iemesla dēļ vien spēle solās būt ļoti interesanta. Esmu ļoti priecīgs, ka atgriezīšos Rīgā. Šī pilsēta man ir ļoti tuva, jo esmu pavadījis Rīgā vairākus gadus. Satikšu arī sen neredzētus draugus, paziņas, spēlētājus, ar kuriem esmu strādājis vairākus gadus un tas ir ļoti pozitīvi. Bet runājot par spēli pret Dinamo – tur gan ceru uz Doņeckas uzvaru. Šobrīd punkti ir vajadzīgi visiem.

Spēle svarīga gan Doņeckai, gad Rīgai, play-off nav tālu un punkti vajadzīgi visiem.

Jā, cīņa par play-off būs ļoti skarba pēdējā mēnesī. Kļūdas pieļaut vairs nedrīkst. Galvenais ir cīnīties līdz galam, būt kā vienotam kulakam un ticu, ka tad arī izdosies sasniegt vēlamo.

Artis Ābols, kurš bija Jūsu asistents, šobrīd ir Dinamo treneris.

Jā, es viņu no visas sirds apsveicu, vēlu viņam veiksmi un izturību. Kad mēs strādājām kopā viņam jau viņa vairākas interesantas idejas, kā veidot spēli. Nešaubos, ka viņam izdosies parādīt labu sniegumu. Es ar lielu nepacietību gaidu svētdienas spēli.

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis Doņeckas komandā spēlē milzīgu lomu.

Noteikti. Oskars ir ļoti strādīgs, liels darba cilvēks. Esmu ļoti priecīgs ka viņš ir mūsu komandā. Liels balsts aizsardzībā kā arī palīdz uzbrukumā. Spēlē ļoti stabili. Šim spēlētājam ir liela nozīme Donbass vienībā.

Vēl bez hokeja es vēlos novēlēt Laimīgu Jauno gadu visiem hokeja faniem. Vēlu veselību, laimi, prieku un veiksmi. Vienmēr būt objektīviem.

Doņeckas klubs ar 52 punktiem 40 mačos KHL Rietumu konferencē ieņem 8.vietu, savukārt Dinamo ar 42 punktiem ir divpadsmitie. Rīdzinieki uzvaras gadījumā var samazināt šo starpību pat līdz septiņiem punktiem, ievērojami palielinot savas izredzes vēl pacīnīties par vietu play-off. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi