Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Šuplers uzteic komandu par izkļūšanu no grūtas situācijas

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers pēc otrdien dramatiskā galotnē izrautas uzvaras ar 4:3 pār Maskavas CSKA priecājās par komandas veterāna Aleksandra Ņiživija diviem realizētajiem pēcspēles metieniem, un uzteica visas komandas spēju par izkļūšanu no grūtas situācijas, kad pretinieki īsā laikā izvirzījās vadībā.

Esot vadībā ar 2:1, bet īsā laikā ielaižot divas ripas un nonākot iedzinējos, komanda bijusi ļoti sarežģītā situācijā, taču spēlētāji gods godam no tās izkļuvuši.

"Noņēmām vārtsargu, un tā jau bija veiksme un meistarība, ka izlīdzinājām rezultātu. Arī "bullīšos" visu izšķīra veiksme un meistarība, kurā mūsu meistars Saša Ņiživijs iemeta divas reizes. Es ļoti priecājos par viņu," pēcspēles konferencē žurnālistiem sacīja Šuplers.

Līdzīgi kā arī pēc vairākām citām spēlēm pēdējā laikā, Šuplers cīņu ar CSKA nodēvēja par vienu no labākajām šajā sezonā. Hokejisti pilnībā atdeva spēkus spēlei, izveidojot daudz vārtu gūšanas momentu. "Izveidojām labus momentus, bet aizsardzībā spēlējām pēc izstrādātā plāna, to precīzi izpildot," piebilda treneris.

Šuplers arī pastāstīja, ka lēnām no traumas atgūstas vārtsargs Mikaēls Telkvists, kurš treniņos strādā ne tikai zālē, bet dodas arī uz ledus. Tomēr kad Telkvists varētu atgriesties ierindā, Šuplers neņēmās prognozēt.

"Viņš pakāpeniski sāk, taču ar pilnām slodzēm vēl nevar darboties. Grūti pateikt, kad viņš pilnībā atlabs, jo visas vārtsargiem nepieciešamās kustības vēl nevar veikt pēc pilnas programmas. Mums jādot iespēja un laiks lai viņš pilnībā atlabtu," Šuplers nevēlas, lai tiktu sasteigta Telkvista atgriešanās laukumā.

Maskavas CSKA galvenais treneris Sergejs Ņemčinovs cīņu nodēvēja par interesantu un līdzīgu, ar daudzām vārtu gūšanas iespējām.

"Spēlējām labi, izdveidojām momentus, dažas minūtes pirms beigām izvirzījāmies vadībā, taču neizturējām. Arī pagarinājumā bija izredzes, taču atkal neiemetām. Zaudēt nevienam nepatīk, jo pēc zaudējumiem zūd pārliecība. Taču, ja komanda būs tik saliedēta kā šodien un tā kā iepriekšējā mačā pret Sanktpēterburgas SKA, tad situāciju var uzlabot," sacīja Ņemčinovs, piekrītot, ka komandai pietrūkst pieredzes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi