Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Telkvists: Cerību kauss deva iespēju kaut nedaudz reabilitēties par neveiksmīgo sezonu

Regulārā čempionāta beigās izveidotais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerību kausa izcīņas turnīrs un tajā sekojošā uzvara Latvijas kluba Rīgas Dinamo spēlētājiem ļāvusi daļēji reabilitēties par neveiksmīgi aizvadītu regulāro sezonu, atzinis vienības zviedru vārtsargs Mīkaels Telkvists.

Kā zināms, Dinamo Cerību kausa finālsērijas izšķirošajā, ceturtajā, mačā pagājušajā nedēļā izbraukumā ar rezultātu 5:3 uzvarēja Habarovskas komandu Amur, izcīnot jaundibinātās kausa izcīņas galveno trofeju. Sērijā līdz trim uzvarām rīdzinieki bija pārāki ar 3-1. 

Pēc Rīgas kluba sezonas noslēguma Telkvists paudis, ka šis turnīrs ļāvis iegūt vairāk pozitīvu emociju nekā regulārajā čempionātā, kā arī reabilitēties par kopumā neveiksmīgi aizvadīto sezonu. 

"Janvārī jau likās, ka zemāk vairs nav kur krist. Tomēr šis pēkšņi izveidotais turnīrs mums izdarīja lielu pakalpojumu. Varējām reabilitēties par neveiksmīgo regulāro čempionātu, komanda atraisījās," portālam Sovsport.ru pauda vārtsargs. 

Tāpat viņš atzina, ka Cerību kausa izcīņa visvairāk par labu nākusi tieši vienības gados jaunajiem spēlētājiem.

"Izcīnījām šo kausu. Protams, tas nav Gagarina kauss, taču šī uzvara tik un tā mums ir nozīmīga, jo ļoti noderīgu pieredzi nākotnei ieguva jaunie spēlētāji. Tāpat šis turnīrs deva viņiem milzu pārliecību par saviem spēkiem," izteicās Telkvists. 

Tikmēr KHL Organizatorisko un sporta pasākumu nodaļas direktors Dmitrijs Kurbatovs sacīja, ka Dinamo atkal iekļuvusi līgas vēsturē. 

"Rīdzinieki iemeta pirmos vārtus šajā līgā tās pirmajā sezonā, bettagad kļuvuši par pirmajiem Cerību kausa ieguvējiem," Latvijas kluba panākumu izcēla Kurbatovs.

Kā ziņots, Cerību kausā spēlēja komandas, kurām neizdevās kvalificēties Gagarina kausa izcīņai. KHL apsolīja komandām naudas balvas, tika apmaksāti transporta un tiesāšanas izdevumi. Tāpat sacensību uzvarētāji izcīnīja iespēju tikt pie papildu izvēles tiesībām līgas jauno spēlētāju draftā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi