Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Telkvists: Par punktiem jācīnās arī izbraukuma spēlēs

"Ļoti aizraujoša spēle. Arī līdzjutēji to pamanīja un atmosfēra Arēnā bija fantastiska. Ļoti daudz vārtu gūšanas momentu pie mūsu vārtiem, kā arī vairāki momenti Amur aizsardzības zonā. Domāju, fani šo spēli novērtēja, jo par garlaicīgu to nevar nosaukt," pēc pirmdien izcīnītās uzvaras KHL spēlē pret Habarovskas Amur (2:1) komandas mājas lapā dinamoriga.eu citēts Rīgas Dinamo vārtsargs Mikaels Telkvists.

"Treneri dod man iespēju spēlēt, tāpat kā Mārim deva spēlēt iepriekš. Māris nospēlēja patiešām labas spēles. Vārtos izskatās drošs un pārliecinošs. Arī es centos nospēlēt pēc iespējas labāk, lai palīdzētu komandai tikt pie trīs punktiem," sacīja zviedru mūris, kurš divās aizvadītajās spēlēs ielaidis tikai pa vienai ripai, atvairot 95,8% pretinieku metienu.

Telkvists atzīst, ka komanda šobrīd ir ieskrējusies un laukumā rāda atzīstamu sniegumu. "Atliek vien turpināt tādā garā - aktīva cīņa, metieni pa vārtiem, kādam vienmēr jābūt pie pretinieka vārtiem un jātraucē vārtsargam. It kā jau vienkārši - jāizmanto savas izdevības. Ir skaidrs tas, ka ir jācīnās par punktiem arī izbraukumai spēlēs, citādi mums izslēgšanas turnīru neredzēt. Šogad, domāju, būs īpaši spraiga cīņa par vietu Gagarina kausa izcīņā," piebilda vārtsargs.

Komentējot situāciju ar NHL lokautu un daudzu hokeja zvaigžņu pievienošanos KHL klubiem, Telkvists atzina, ka tas raisa divējādas sajūtas: "Tas, ka sācies lokauts ir ļoti, ļoti slikti. Pats to piedzīvoju iepriekšējā reizē un šī situācija ir patiešām nepatīkama. Spēlētāji paliek bez kluba, bet līgas vadība ignorē mūsu prasības. Skaidrs, ka tagad lielākie KHL klubi gribēs pārvilināt NHL spēlētājus. Kādam gan jau izdosies arī uz ilgāku laiku.. Bet šī sezona, lokauta dēļ, būs ļoti interesanta. KHL pievienosies augstākās klases spēlētāji. Malkins, Ovečkins, var saukt vēl un vēl. Būs saspringtas cīņas, tas tikai interesantāk!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi