Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Telkvists: Šī nebija mūsu skaistākā spēle, bet uzvara ir uzvara

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Novokuzņeckas "Metallurg" ceturtdienas regulārā čempionāta duelī ar neko neesot pārsteiguši, uzskata Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" zviedru vārtsargs Mīkaels Telkvists.Kā zināms, ceturtdien Rīgas "Dinamo" noslēdza sezonas garāko izbraukuma tūri, ar 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) pieveicot Novokuzņeckas komandu.

Savukārt Telkvists atvairīja visus 35 pretinieku metienus, aizvadot pirmo "sauso" spēli sezonā."Varbūt šī nebija mūsu skaistākā spēle, bet uzvara ir uzvara. Pērn mēs spēlējām labi, bet ļoti daudz mačus zaudējām," kluba mājaslapā citēts Telkvists. "Šoreiz izdevās izcīnīt uzvaru, kas ir pats galvenais.""Šodien izdevās vairākkārt labi gan ripu atvairīt, gan to tvert, īpaši otrajā periodā. Reizēm man ir jābūt tam, kurš komandu pavelk un sapurina," uzskata Rīgas "Dinamo" pirmais vārtsargs.Tiesneši rīdzinieku un Novokuzņeckas kluba savstarpējā duelī bija naski soda minūšu dalīšanā, turklāt Rīgas "Dinamo" pirmajā trešdaļā vien tika pie astoņām soda minūtēm."Domāju, šie daudzie noraidījumi izskaidrojami ar to, ka mēs viens otru aizstāvējām. Neļāvām sev kāpt uz galvas. Tas bija lieliski, kā šodien darbojās Aleksandrs Ņiživijs un pārējie. Man nav problēmu ar šāda tipa noraidījumiem. Tas tikai parāda komandas raksturu," pauda Telkvists."Novokuzņecka mūs šodien nepārsteidza. Šie daudzie noraidījumi gan pavēra viņiem vairāk vārtu gūšanas iespēju," sacīja vārtsargs, kurš atklāja, ka Latvijas komandas hokejisti šobrīd ir ļoti noguruši. "Šīs pēdējās izbraukuma spēles vienmēr ir smagas. Mēs lidojam pa pasauli turpu šurpu. Bija mana kārta šodien sargāt vārtus, un to nācās darīt labi, tāpēc nogurums ir sakrājies."Jau vēstīts, ka iepriekšējā spēlē pret Novosibirskas "Sibirj", ko izdevās uzvarēt ar 4:1, rīdzinieku vārtos stājās Jakubs Sedlāčeks. Ar viņa sniegumu Telkvists ir apmierināts. "Tas man daudz nozīmē un ir svarīgi. Arī komanda viņam var uzticēties, kā rezultātā mēs varam izcīnīt vairāk punktu. Pērn nācās spēlēt gandrīz katru spēli, un tad esmu psiholoģiski iztukšots un noguris. Tāpēc esmu ļoti priecīgs, ka mums ir tik labs vārtsargs kā Sedlāčeks."Tagad Rīgas "Dinamo" spēlētāji dažas dienas aizvadīs bez spēlēm."Priekšā mums ir sešas dienas bez spēlēm. Varēsim atgūties pirms mačiem savā laukumā. Šie garie lidojumi tiešām nogurdina - te diena pēkšņi ir ļoti gara, bet, aizlidojot uz nākamo pilsētu, ir nakts. Sajūtas ķermenī ir jocīgas, un ir smagi aizvadīt mačus. Izbraukumā guvām divas uzvaras no četrām spēlēm. Domāju, divas uzvaras četrās spēlēs izbraukumā ir ļoti labi. Ja mēs tā spēsim turpināt, mēs noteikti būsim izslēgšanas spēlēs," domā Telkvists.Nākamā spēle Rīgas "Dinamo" paredzēta 9.oktobrī, kad "Arēnā Rīga" vajadzēs spēkoties ar Ufas "Salavat Julajev".Rīgas "Dinamo" šobrīd ar izcīnītiem 24 punktiem 13 spēlēs atkal atguvusi Rietumu konferences kopvērtējuma trešo vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tenaks izcīna uzvaru sezonas priekšpēdējā WRC posmā

Igaunijas autosportista Ota Tenaka ekipāža svētdien izcīnīja uzvaru pasaules rallija čempionāta (WRC) 12.posmā - Centrāleiropas rallijā -, pirmspēdējā etapā vēl nekļūstot zināmam kopvērtējuma uzvar...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi