Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Telkvists: Šī noteikti būs labāka sezona

„Sākums, protams, ir grūts. Jāpierod pie lielām slodzēm. Mēs šobrīd smagi strādājam, pēc treniņa esi piekusis, bet tā tam jābūt. Sezonas gaitā smagie treniņi atmaksāsies," intervijā Rīgas Dinamo komandas mājaslapai stāsta zviedru vārtsargs Mikaēls Telkvists.

"Šī sezona olimpisko spēļu dēļ, būs garāka sezona. Ir smagi jāstrādā. Šobrīd mēs spiežam uz fizisko. Mums, vārtsargiem, dienas plāns ir divas stundas uz ledus, tad pusdienas un pēcpusdienā atkal divu stundu ilgs treniņš uz ledus,” atklāj hokejists.

Telkvists atzīst, ka iepriekš neko nav dzirdējis par uz pārbaudes laiku komandā esošo čehu vārtsargu Jakubu Sedlāčeku: „Teikšu godīgi – pirms viņa ierašanās neko nezināju. Skatījos internetā. Viņš pērn ir spēlējis Čehijas līgas finālā, kas noteikti norāda uz to, ka viņš ir labs sava aroda pratējs.” Jāatgādina, ka Rīgas Dinamo ir spēka esošs līgums ar vēl vienu vārtsargu - šopavasar Latvijas izlasē spoži debitējušo Kristeru Gudļevski, kuru jūnija beigās draftēja NHL klubs Tampabejas Lightning.

Runājot par Dinamo izredzēm gaidāmajā KHL sezonā, zviedrs noskaņots visnotaļ pozitīvi: „Es domāju, ka šī noteikti būs labāka sezona. Mums ir jāiekļūst izslēgšanas spēlēs. Pērn noskaņojumu uzlaboja Cerību kausa izcīnīšana, bet tik un tā – mēs gribam play-off spēles.  Mans darbs ir sargāt vārtus, lai pretinieks tur neieraidītu ripu, es koncentrējos uz saviem pienākumiem. Komandā mums ir pastiprinājums aizsardzībā un uzbrukumā. Ja katrs darīsim savu darbu, visam vajadzētu būt kārtībā.”

Telkvists (33) pērn Rīgas kluba vārtos stājās 35 regulārā turnīra mačos (12 uzvaras, vidēji ielaistas 2.62 ripas un atvairīti 90,9% metienu), bet Cerību kausā 11 mačos tika pie deviņiem panākumiem (1.97, 93.9%). 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi