Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vācijas vadošajam uzbrucējam Draizaitlam NHL sezona galā

Vinipegas Jets komanda pirmdien iekļuva Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā, no turpmākās cīņas izslēdzot Edmontas Oilers.

"Jets" Ziemeļu divīzijas pusfināla ceturtajā spēlē mājās uzvarēja ar 4:3 (2:1, 0:2, 1:0, 0:0, 0:0, 1:0), dueli noslēdzot trešajā pagarinājumā, kur vārtus guva Kails Konors.

Sērijā līdz četrām uzvarām "Jets" bija pārāka ar rezultātu 4-0.

Spēle noslēdzas 107.minūtē, kurā pretuzbrukumu ar izgājienu pret vārtsargu noslēdza Konors, raidot ripu mērķī.

Pamatlaikā uzvarētājiem divreiz izcēlās Marks Šeifele, bet visa mača garumā vārtsargs Konors Hellebaiks atvairīja 37 metienus. "Oilers" rindās vārti un rezultatīva piespēle bija Raienam Nadžentam-Hopkinsam, bet ripu ķērājs Maiks Smits tika galā ar 39 raidījumiem.

Edmontoniešiem savus pirmos vārtus sērijā guva aizvadītās sezonas rezultatīvākais spēlētājs Konors Makdeivids, taču ar to nebija gana uzvaras izcīnīšanai.

Vācijas izlasē pasaules čempionāta pieteikumā ir piecas brīvas vietas un pirmdien sezona noslēdzās rezultatīvajam uzbrucējam Leonam Draizaitlam. Pagaidām gan nav zināms, vai viņš dosies uz Rīgā notiekošajām meistarsacīkstēm.

Tikmēr pērnā gada Stenlija kausa uzvarētāja Tampabejas "Lightning" viesos ar rezultātu 1:4 (1:0, 0:2, 0:2) atzina Floridas "Panthers".

Centrālās divīzijas pusfināla sērijā vadībā ar 3-2 ir "Lightning".

Par mača galveno varoni kļuva "Panthers" 20 gadus vecais vārtsargs Spensers Naits, līgas debitantam atvairot 36 metienus. Vārti un rezultatīva piespēlēja Makenzija Vīgera kontā. 

Vēl laukuma saimniekiem izcēlās Meisons Marčments un Patriks Hernkvists, bet ripu tukšos vārtos meta Frenks Vatrāno. Divas rezultatīvas piespēles bija Aleksandram Barkovam.

"Lightning" vienībā vārtus guva Ross Koltons, bet vārtsargs Andrejs Vasiļevskis tika galā ar 34 metieniem.

Savukārt Rietumu divīzijā Minesotas "Wild" izbraukumā ar 4:2 (3:1, 0:1, 1:0) apspēlēja Vegasas "Golden Knights", kas sērijā ir vadībā ar 3-2.

"Wild" komandā savus pirmos vārtus Stenlija kausa izcīņā guva Kirils Kaprizovs. Vēl viesiem atzīmējās Zeks Pariss, Džordans Grīnvejs un ar metienu tukšos vārtos arī Niko Šturms. Vegasiešiem vārtus guva Markss Stouns un Aleks Martiness.

Uzvarētājiem 38 metienus atvairīja Kems Telbots, bet zaudētājiem Marks Andrē Flerī tika galā ar vien desmit metieniem. Otrajā periodā "Golden Knigts" metienu pārsvars bija graujošs - 22:1.

Tikmēr Toronto "Maple Leafs" pretinieku laukumā ar 2:1 (0:0, 2:1, 0:0) uzveica Monreālas "Canadiens", Ziemeļu divīzijas pusfinālā panākot 2-1.

Uzvaru nesošos vārtus "Maple Leafs" komandai guva Morgans Railijs, bet pirms tam atzīmējās Viljams Nīlanders. Stenlija kausa titulētākajai komandai "Canadiens" vārtus guva Niks Sazaki.

Abu komandu vārtsarg Džeks Kempbels un Kerijs Praiss atvairīja pa 27 metieniem.

Jau ziņots, ka Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" Austrumu divīzijas pusfināla piektajā spēlē mājās ar rezultātu 2:3 (1:1, 1:0, 0:1, 0:1, 0:0, 0:1) otrajā pagarinājumā zaudēja Ņujorkas "Islanders".

Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2 vadībā ir ņujorkieši.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā vienības katra izspēlēja 56 dueļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi