Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

VIDEO: Kā Rīgas Dinamo paveica varoņdarbu, uzvarot pēc pieciem zaudētiem vārtiem

Kā zināms, Dinamo Rīga komanda sestdien paveica neiespējamo - laboja pieļauto kļūdu - piecus ielaistos vārtus - atspēlējās līdz neizšķirtam un pēcspēles bullīšos guva sensacionālu uzvaru 6:5 pār Somijas vienību Helsinku Jokerit. Video atskats, kā tas notika:

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienības Rīgas Dinamo uzbrucējs Edgars Kulda jau izteicies, ka profesionālajā hokejā atspēlēties no piecu vārtu deficīta ir ļoti grūti.

"Junioru laikā reizi atspēlējāmies no 1:7, tomēr profesionālajā hokejā no 0:5 ir daudz grūtāk atspēlēties. Šī mums ir ļoti liela uzvara," Dinamo komandas preses dienestam teica Edgars Kulda.

Šajā mačā pirmoreiz laukumā tikās brāļi Kuldas - uzbrucējs Edgars pārstāvēja Rīgas komandu, bet aizsargs Artūrs spēlē "Jokerit" rindās.

"Jau 16 gadus gaidīju un vēlējos apspēlēt bračku. Šoreiz tas beidzot sanāca," priecīgs bija jaunākais no brāļiem. "Man bija ļoti interesanti un patika, nevaru sagaidīt vēl spēles pret viņu."

"Daudzus gadus gaidīju iespēju spēlēt pret brāli. Šoreiz veiksme uzsmaidīja viņa komandai," piebilda Artūrs, slavējot Rīgas Dinamo komandu, kas veikusi lielu atspēlēšanos otrajā mačā pēc kārtas.

Dinamo palikuši nepārspēti jau četrās spēlēs pēc kārtas. Vispirms rīdzinieki viesos ar 3:1 pieveica spēcīgo Magņitagorskas Metallurg, turpinājumā savā laukumā ar 7:1 sagrāva Hantimansijskas Jugra, bet ceturtdien varonīgi atspēlēja trīs vārtu deficītu un ar 5:4 pagarinājumā uzveica Jekaterinburgas Avtomobilist.

Zīmīgi, ka arī iepriekšējos Rīgas Dinamo mačos vairāki vārti tika gūti īsā laika periodā. Pret Jugra rīdzinieki guva trīs vārtus 43 sekundēs, pret Avtomobilist tikpat gūtu vārtu minūtē un 44 sekundēs. Mačā pret Helsinku klubu Dinamo četrus vārtus ielaida trīs minūtēs un 23 sekundēs, savukārt paši trīs vārtus guva minūtē un 57 sekundēs.

Tikmēr Jokerit pirms zaudējuma rīdziniekiem četrās spēlēs bija izcīnījuši trīs panākumus.

Pirmdien izbraukumā Rīgas klubs tiksies ar Baltkrievijas komandu Minskas Dinamo. Pēc šī mača būs nedēļu ilgs nacionālo izlašu pārtraukums, bet pēc tā rīdziniekus gaida vēl četras izbraukuma cīņas un nākamā mājas spēle risināsies vien 24.novembrī.

Ar 34 punktiem 27 spēlēs Rīgas Dinamo ieņem 13.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, kamēr Jokerit ar 47 punktiem 26 dueļos kā divīzijas līdere ir otrā, kaut tai tikai ceturtais lielākais punktu skaits.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi