Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vinipegā pēc 15 gadu pārtraukuma atkal būs NHL komanda

Kanādas pilsētā Vinipegā pēc 15 gadu pārtraukuma atkal būs Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda, kura uz turieni pārcelsies no Atlantas.

Kanādas grupa ''True North Sports and Entertainment'' otrdien paziņoja par Atlantas ''Thrashers'' iegādi, kas nozīmē, ka komanda pārcelsies uz šo Kanādas pilsētu. Pēc pārcelšanās komandai būs cits nosaukums, ļoti iespējams, ka "Jets", jo tieši ar šādu nosaukumu Vinipegā jau bija NHL klubs, kurš tur spēlēja 17 sezonu, taču 1996.gadā finansiālu zaudējumu dēļ tika pārdots un pārcēlās uz Fīniksu, kļūstot par "Coyotes".

''True North'' jau ilgāku laiku risināja pārrunas ar ''Atlanta Spirit Group'' par zaudējumus nesošā ''Thrashers'' pirkšanu. Pārdošanas līgums gan vēl būs jāapstiprina NHL Klubu īpašnieku padomei. Plānots, ka Vinipegā, kas ir Manitobas provinces lielākā pilsēta, komanda spēlēs 15 015 skatītājus ietilpstošajā "MTC Centre" arēnā.

Uzzinot jaunumus par komandas pārcelšanos, Vinipegā sākās ļaužu svinības. Arī citviet Kanādā šīs ziņas uzņēma ar lielu entuziasmu un prieku, jo nākamajā sezonā Kanādā bāzēsies jau septiņas no 30 NHL komandām. Savukārt NHL komisārs Gerijs Betmens paziņojis, ka šis ir izņēmuma gadījums un citu komandu pārcelšanās uz Kanādu nav plānota. Atgūt NHL klubu vēlas arī Kvebeka, kur komanda bija līdz 1995. gadam.

Atlanta kļuvusi par pirmo ASV pilsētu, kas NHL klubu zaudējusi divas reizes un abos gadījumos tas pārcēlies uz Kanādu, jo 1980.gadā Atlantas "Flames" pārtapa par Kalgarī "Flames".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi