Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vitjaz slidojošie bokseri atvadās savā stilā, CSKA uzvar Astanas Baris

Piektdien sezonas pēdējo spēli savā laukumā aizvadīja Čehovas Vitjaz hokejisti, kuri ar 1:5 cieta neveiksmi pret Rīgas Dinamo nākamajiem pretiniekiem Mitišču Atlant. No saviem skatītājiem ar glanci atvadījās Vitjaz kaušļi – pieci noraidījumi līdz spēles beigām un kopumā 137 soda minūtes. Tikmēr Maskavas CSKA ar 4:1 pārspēja Astanas Baris un spēra platu soli pretim play-off turnīram.

Vitjaz 1.maiņu veidoja Džons Mirasti, Niks Tarnaskis un Kristofers Brenans, kas jau liecināja par to, ka statistiķi šovakar varēs skaitīt daudz soda minūšu. Hokejs šajā spēlē bija vērojams līdz 48.minūtei, kad Atlant jau bija paspējuši izvirzīties vadībā ar 4:1. Turpinājumā jau minētā Čehovas vadošā maiņa izkāvās un pilnā sastāvā tika nosūtīta uz ģērbtuvēm. Atlant lielajā vairākumā pēc dažām minūtēm guva piektos vārtus. Pašās spēles beigās nervi neizturēja arī Džeremijam Jablonskim un Aleksandram Fedosejevam – vēl divi noraidījumi līdz spēles beigām. Pavisam Vitjaz komanda tika pie 137 soda minūtēm, viesiem tikai četras.

Maskavas CSKA spēra platu soli pretī Gagarina kausa spēlēm, šovakar ar 4:1 savā laukumā pārspējot Baris. Pirmie vārtus guva viesi – jau 7.minūtē izcēlās Junass Junlands, bet līdz perioda beigām jau 2:1 maskaviešiem. Katrā no nākamajiem diviem periodiem pa reizei izcēlās Jašina maiņa un beigās ar 4:1 uzvarēja CSKA. Šuplera komandai nu ir 68 punkti 51 spēlē, seko Spartak ar 58 punktiem 50 mačos. Tas nozīmē, ka izcīnot vēl vienu uzvaru pamatlaikā, CSKA nodrošinās vietu play-off. Savukārt Spartak zaudējumus atļauties vairs nedrīkst un jācer uz CSKA klupieniem visās trīs atlikušajās spēlēs.

Par garlaicību nevar sūdzēties Austrumu konferencē uz play-off robežas esošās komandas – šodien zaudēja Edgara Masaļska Jugra (8.vieta), bet uzvarēja Novokuzņeckas Metallurg (9.) – nu abas komandas šķir tikai trīs punkti, spēlēt atlicis vēl pa četriem mačiem. 

KHL spēļu rezultāti
Amur – Jugra 4:1
Metallurg Nk – Metallurg Mg 2:1
Sibirj – Avangard 1:4
Salavat Julaev – Torpedo 6:4
Vitjaz – Atlant 1:5
Ņeftehimik – Dinamo Msk 1:3
Severstaļ – SKA 1:3
Spartak – Dinamo R 1:2
CSKA – Baris 4:1 

Dinamo Mn - Avtomobilist 2:1 

Ļev - Traktor 2:4 



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi