Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Zembergs: Rīgas Dinamo jāmācās no Minskas

Nevarēja vai negribēja - jautājums, uz kuru atbildi tā arī nekad nesaņemsim, bet kuru pēc svētdienas spēles uzdeva daudzi. Ja nebūtu emocionāli piesātinātās un pēc Holivudas sižeta pārkopētās uzvaras Sanktpēterburgā pār grandu SKA, iespējams, vārds «negribēja» Rīgas Dinamo kontekstā nemaz netiktu cilāts. Jo viņi taču jau visu sezonu tā spēlē.

Būtībā šī bija arī spēle par treneri Peku Rautakallio. Pirms sešām spēlēm notika Dinamo Rīga padomes sēde. Oficiāli tas netika paziņots, bet runāja, ka Rautakallio vadība devusi uzdevumu līdz novembra pārtraukumam sešās spēlēs iegūt 12 punktus jeb izcīnīt četras uzvaras. Izdevies izpildīt tikai pusi plāna - iegūti seši punkti. Pirms spēles trenera jautājums jau tika apspriests. Lielākā daļa bija vienisprātis, ka uzvaras gadījumā gan jau vadība būšot pielaidīga un uz neiegūtajiem trim punktiem pievēršot acis, jo, pieņemot lēmumu, beidzamajām spēlēm parasti ir izšķirošā nozīme. Tomēr rīdzinieki zaudēja, turklāt nesmukā veidā, paliekot «uz nulles».

Laikā, kad KHL komandas pastiprinājušās ar NHL spēlētājiem, rīdzinieku sastāvs uz papīra neizskatās īsti konkurētspējīgs, taču arī šajā jautājumā daudzi ir vienisprātis, proti, arī ar šiem vīriem komanda var spēlēt daudz labāk. Nezinu, cik tajā visā ir patiesības, bet runā, ka spēles plānu mačam ar SKA neesot izstrādājis Rautakallio. Ja tā patiešām ir bijis, Peka īsti nevar lepoties arī ar sešiem punktiem. Lai gan, no otras puses, Peka tādā gadījumā pelnījis uzslavu par elastīgumu, kas viņam nebūt nav raksturīgi.

Minskas Dinamo spēlētāji svētdien uz laukuma parādīja, kā jāspēlē hokejs, kad ūdens smeļas mutē. Minskas kluba vadība savukārt parādījusi, kā jārīkojas, lai neieslīgtu neticības muklājā. Trenera nomaiņa un došana iespēja sevi apliecināt vietējam speciālistam Aleksandram Andrijevskim Minskā pagaidām attaisnojas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi