Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ātruma cilts video: Timrota piedzīvojumi ar 1938. gada Indianas Džonsa moci

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts sēriju. Šoreiz raidījuma rubrikā Bez ABS pirmo reizi stāsts par motociklu – Vācijas mašīnbūves 1938. gada meistardarbu gluži kā no piedzīvojumu filmām par Indianu Džonsu.

Ātruma cilts rubrikā Bez ABS viesojas Māris Vīgants, kurš paša spēkiem, ar teju 100 % līdzību atjaunojis Vācijas pirmskara ražojumu – 1938. gada DKW NZ350 motocikla modeli. Māris ir pazīstams kā sporta formulu restaurators, tāpēc Pauls Timrots aicinājis viņu uz sarunu par to, kas mudināja meistaru pievērsties divu riteņu braucamrīkiem un kā iespējams tikt pie šādas vērtības. 

Māris gan pats sevi uzskata par atjaunotāju un močiem pievērsies tikai pēdējos septiņus gadus. Ir skaidrs, ka tie aizņem mazāk vietas, bet atjaunošanas procesā ir jāsalāgo braukšanas iespējas un vēsturiskās vērtības, detaļas meklējot visā Eiropā. DKW mehāniskais starteris neliek vilties un Pauls dosies izbraukumā ar leģendāro spēkratu. Kā tas turas uz ceļa un cik cienījamu ātrumu izdosies attīstīt, skatītājiem būs iespēja uzzināt jaunajā raidījuma sērijā. 

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi