Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ātruma cilts video: Timrots avarē un ietriecas žogā Biķerniekos

Diena.lv sadarbībā ar LMT piedāvā jaunāko raidījuma Ātruma cilts sēriju. Tajā Pauls Timrots startē ABC RACE autošosejas sacīkstēs Biķerniekos, kur cīņā par vietu uz pjedestāla piedzīvo negantu avāriju.

Ātruma piedzīvojums sākas cerīgi. Pauls šajā disciplīnā startē pirmo reizi, tāpēc viņam talkā nāk pieredzējušie Degviela Motorsport komandas piloti Kārlis Ozoliņš un Dmitrijs Gorņevs, laipni atvēlot arī savu sacīkšu Honda Civic. Kārlis šoreiz iejuties trenera lomā, bet Dmitrijs ar Paulu 90 minūšu gonku dala uz pusēm.

Kārlis komandas sacīkšu auto salīdzina ar īres kartingu – šajā klasē mašīnām ir mazāka jauda un pilotam ir jārīkojas savādāk nekā autosportā ierasts. Ir jāsaprot, kur kāpināt tempu, kā saīsināt bremzēšanas mirkli un kā apdzīt.

Pirmais trasē dodas Dmitrijs un uzrāda cienījamu apļa laiku. Arī Paulam ir labs potenciāls, tomēr cīņā par vietu uz pjedestālu gadās negaidīts pavērsiens...Kā Pauls nonāca Biķernieku trases sētā un vai Honda Civic pēc avārijas būs labojama, noskaidrosim jaunajā Ātruma cilts sērijā.

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. Ātruma cilts katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi