Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Pirelli iegādājas HRT formulu un vēlas nolīgt Kovalainenu

Vienu no bankrotējušās F1 komandas HRT formulām iegādājušies riepu ražotāji ‘Pirelli’, kas tuvākajā laikā varētu parakstīt līgumu ar somu pilotu Heiki Kovalainenu.

Jau vēstījām, ka HRT komandas tehniku nesen iegādājās uzņēmējs Teo Martins, taču ziņu aģentūra “Reuters” citē viņa teikto, ka vienu 2011. gada mašīnu nopirkuši arī Formula 1 oficiālie riepu piegādātāji “Pirelli”. Pati itāļu kompānija gan informāciju neapstiprina.

Šobrīd “Pirelli” savām testu vajadzībām izmanto 2010. gada “Renault” formulu, bet pirms tam lietoja 2009. gada “Toyota”, kas sacīkstēs ne reizi netika izmantota. Iespējams, turpmāk riepas tiks testētas ar 2011. gada HRT.

Lai gan “Pirelli” kompānijas labā šobrīd jau strādā testpiloti Haime Algersuari un Lukass di Grasi, iespējams, drīzumā varētu tikt parakstīts līgums arī ar pieredzējušo Heiki Kovalainenu, apstiprinājis riepu ražotāju F1 programmas boss Pols Hemberijs. Kovalainens iepriekš pārstāvējis tādas komandas kā “Renault” un “McLaren”, bet pirms gaidāmās sezonas zaudējis vietu “Caterham” sastāvā maksāt spējīgiem pilotiem.

“Domāju, ka Heiki tā būtu laba iespēja, taču tik pat labi viņš varētu startēt DTM vai Lemānā,” somu laikrakstam “Iltalehti” izteicies rallija leģenda Juha Kankunens. “Bet es esmu redzējis arī to kā viņš pa aizsalušu ezeru brauc ar rallija mašīnu un varu teikt, ka viņš ir nevainojams pilots ar patiesu talantu.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi