Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Auto un motosporta izstāde READY TO RACE

23.martā no pl. 10:00 – 19:00 notiks Starptautiskā auto un moto sporta Izstāde READY TO RACE All Motorsport stars sadarbībā ar Latvijas motosporta federāciju (LaMSF) un Latvijas automobiļu federāciju (LAF), ziņo izstādes organizatori.

tiks pārstāvētas visas auto un moto sporta disciplīnas – rallijs, rallijspirnts, supersprints, autosprints, rallijkross, autokross, autošoseja, drifts, dragreis, kartings, minikarti, rallijreids, trofireids, motokross, moto frīstails, streetbike frīstails, skijorings, enduro, supermoto, motošoseja, triāls, treks-spīdvejs.

Šajās dienās SKONTO Olimpiskā Halle kalpos par arēnu daudzām Latvijas auto un moto sporta zvaigznēm un nopietnākajām un atzītākajām komandām un klubiem, kas demonstrēs savus jaunākos vai arī sacensību starpsezonas laikā uzlabotos sporta auto un motociklus, kas palīdzēs sportistiem gūt jaunus un lielākus panākumus 2013.gada sacensību sezonā. 

Ikvienam ReadyToRace izstādes apmeklētajam radīsies unikāla iespēja iepazīties ar Latvijas spilgtākajiem auto un moto sportistiem, pirmajiem uzzināt komandu jaunākās ieceres un plānoto dalību sacensībās Latvijā, Eiropā un pasaulē, kā arī apskatīt ātrāko, jaudīgāko un izturīgāko sporta tehniku, uzzināt tās tehniskos datus un protams nobildēties. 

Jaunākie izstādes apmeklētāji varēs pietuvoties savam sapnim un kas zina var būt kļūs tādi kā Airtons Sena, Valentino Rosi, Kimi Raikonens, Sebastians Lēbs, Travis Pastrana, Kens Bloks, Džeisons Kramps, Trojs Beiliss, Kristers Serģis un Kaspars Stupelis, Antonio Kairoli izvēloties to sporta komandu, kas šo sapni palīdzēs īstenot. 

Tāpat, kā nekur tikai un vienīgi ReadyToRace pasākuma neaprakstāmā atmosfērā – brīvā un nepiespiestā, apmeklētājiem un dalībniekiem būs iespēja labi pavadīt laiku vērojot prezentācijas, dažādus šovus, modes skates, piedalīties interesantos konkursos un aktivitātēs vai arī nesteidzīgi baudīt iecienītos dzērienus, klausīties labu mūziku populāru Dj izpildījumā un izjust to unikālo fīlingu, kas valda dalībnieku parkā auto un moto sacensību laikā. 

Visiem skolniekiem ieeja izstādē ir brīva!

SESTDIEN 23. martā pl. 20:00 Skonto hallē notiks grandiozs auto un moto sporta sacensību sezonas atklāšanas koncerts ar nosaukumu R U Ready? 

Par godu visiem auto un moto sportistiem uz lielās skatuves uzstāsies populārākie un atzītākie Latvijas mūziķi, kas parūpēsies lai šie svētki būtu patiesi krāšņi un neaizmirstami. Pozitīvas emocijas garantētas.

23. martā no plkst. 20:00 – 04:00: Jenny May, Otra Puse, Musiqq, Rassell & Sabīne Berezina, Liene Šomase, PeR, Andris Kivičs (Z-Scars). 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi