Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Batons: Fetels samaksās par savu savtīgumu

F-1 komandas _Mc Laren _pilots Džensons Batons uzskata, ka Sebastiana Fetela rīcība Malaizijas GP laikā atmaksāsies vācietim sezonas turpinājumā.

“McLaren” pilots Batons intervijā “The Sun” atzina, ka bijis pārsteigts par Fetela rīcību, komandas norādījumu ignorēšanu un piebilda, ka atlikušajā sezonas daļā viņam nāksies samaksāt par savu egoismu.

“Mēs visi vēlamies uzvarēt, taču Sebastians pārstāv “Red Bull” komandu un komanda komandē parādi,” skaidroja Batons. “Turklāt iepriekš ļoti daudz reizes tas ir nostrādājis viņa labā. Es domāju, ka ilgtermiņā viņam nāksies par to samaksāt. Esmu pārsteigts par viņa rīcību.”

“Arī es nespēju viegli sagremot komandas pavēles, taču ignorēt tās – tas ir pavisam kas cits,” turpināja Batons. “Jau no sacīkstes starta viņi zināja par komandas norādījumiem. Tas ir nopietns pārkāpums. Es neesmu par viena pilota iecelšanu vadošajā lomā, taču šeit problēma ir tā, ka Fetels vispār nevēlējās ievērot nekādas komandas pavēles.”

“Kādā veidā tagad viņš atdos šo uzvaru atpakaļ Markam?” Batons atgādināja Fetela solījumu. “Es nevaru iedomāties, ka esot vadībā, Sebastians palaidīs garām Marku. Tas ir ļoti grūti un es to nespētu. Tagad viņiem ir problēma. Pat, ja viņi visu pārrunās, tas nemainīs iznākumu. Notikums paliek apziņā un tas nepazudīs. Ja pilotam ir doti konkrēti norādījumi un viņš to pilnībā ignorē, un tuklāt tas maksā komandas biedram uzvaru – tas ir nopietni!”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi