Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Biķernieku trasē 1.jūnijā sezonu atklās Latvijas motošosejas braucēji

1.jūnijā savu motosacīkšu sezonu Biķernieku trasē atklās Latvijas motošosejas braucēji. Vienlaicīgi noritēs arī Latvijas un Baltijas čempionāta posms, kurā organizators, motošosejas klubs - Motoaplis, līdzās tradicionālajiem superbaiku braucieniem, dos iespēju sacensties arī modernajiem, retro ceļa motocikliem un skūteriem, portālu Diena.lv informēja sacensību rīkotāji.

Šā gada maija sākumā Lietuvā, Kačerginas trasē, notikušais Latvijas čempionāta posms tikai viegli iezīmēja galvenos pretendentus uz Latvijas un Baltijas čempionāta medaļām. 1.jūnija sacensībās Biķerniekos tiksies arī visātrākās, superbaiku klases, Kauņas posma, vadošais trijnieks – Garijs Rožkalns, Andrejs Grīnbergs un Andrejs Kuzņecovs, kuri turpinās savstarpējo cīņu un visdrīzāk to asistēs arī ātrākie Igauņu un Somu motobraucēji, kuri nepiedalījās Lietuvas sacīkstē.

Savas mājas trases pārzināšanu būs jāpierāda arī Latvijas motobraucējam Gatim Drēviņam. Uz uzvaru B 1200 klasē pretendē: Uldis Eglītis, Gatis Caune un Kalvis Margevičs. Superstock 600 klasē, Biķernieku trasē, redzēsim arī Kačerginas trases rekorda īpašnieku – lietuvieti Šarunas Pladas, kurš gatavojoties Eiropas sacensībām, ierasto superbaiku, nomainījis uz "sešsimtnieku". B 600 klases favorītos no Latvijas motobraucējiem būs Jānis Eglītis un Rolands Legzdiņš. Tradicionāli kupls dalībnieku skaits gaidāms C klasē, kur netiek ierobežota motocikla kubatūra un tās dalībnieki sper pirmos, nopietnos soļus motosportā. Strauji pieaug dalībnieku skaits arī Latvijas čempionātā skūteriem, kuriem paredzētie braucieni Biķernieku kartinga trasē būs jau trešais čempionāta posms.

Pasākumā gaitā, ap plkst.11.30, pirmo reizi pēc daudziem gadiem mototrasi tās pilnā garumā iemēģinās arī šogad atjaunotā ceļu retro motociklu klase.

Kā ierasts, aktīvākajiem iknedēļas motošosejas treniņu apmeklētajiem motošosejas klubs - Motoaplis, dos iespēju izjust īstu sacensību garu, piedaloties nelielā sacīkšu braucienā pa Biķernieku mototrasi.

Pasākuma ietveros norisināsies arī Michelin moto pavasara akcijas noslēguma izloze, kurā tiks izlozēts Michelin moto riepu komplekts un citas veicināšanas balvas.

Kvalifikācijas braucienu starts plkst. 12.40 un pirmie starti plkst. 14.50. Ieejas maksa – 2 lati. Dalībnieku reģistrācija tiks aktivizēta 28.maija vakarā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi