Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Domenikalli: bīstamākais sāncensis ir Kimi Raikonens

“Ferrari” komandas boss Stefano Domenikalli uzskata, ka Kimi Raikonens ir viens no bīstamākajiem Fernando Alonso sāncenšiem uz šī gada čempiona titulu.

Pēc trešās vietas Itālijā, Alonso savu pārsvaru kopvērtējumā atkal ir palielinājis līdz 37 punktiem. Šobrīd tuvākais Alonso sekotājs ir Luiss Hamiltons, tomēr Kimi Raikonens ir tikai 1 punktu aiz Hamiltona un 1 punktu priekšā Sebastianam Fetelam, kurš Moncā punktus neguva.

“Mums ir jārespektē visi sāncenši,” skaidroja Domenikalli, kad viņam jautāja, kurš no sekotājiem ir pats bīstamākais. “Taču es jau iepriekš esmu teicis, ka Kimi ir ļoti bīstams – viņš progresē soli pa solim un piezogas mums tuvāk un tuvāk.”

“Protams, arī Hamiltons ir bīstams, jo kā esam redzējuši pēdējās divās sacīkstēs, tad “McLaren” ir ātra mašīna, taču notiks var jebkas,” skaidroja Domenikalli. “Tas nozīmē, ka visi piloti, kas atrodas pirmajās piecās vai sešās vietās ir jāuztver ļoti nopietni.”

Tāpat Domenikalli atzīmēja, ka “Red Bull” dubultā izstāšanās no Itālijas GP sacīkstes ir ļāvusi “Ferrari” komandai atkal cerēt uz cīņu par Konstruktoru kausu atlikušajās septiņās čempionāta sacīkstēs. Šobrīd “Ferrari” kopvērtējumā ir 46 punktus aiz “Red Bull”, kas atrodas Konstruktoru kopvērtējuma galvgalī kopš Bahreinas GP posma. Itālijas GP laikā “Ferrari” spēja atspēlēt 27 punktus no “Red Bull” pārsvara un Domenikalli uzskata, ka viņa komandai šogad ir pa spēkam paņemt abus kausus – gan pilotu, kad komandu kopvērtējumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi