Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Felipe Masa sola cīnīties par F1 titulu

Brazīliešu pilots Felipe Masa atzinis, ka viņam vēl nāksies pacīnīties par iespēju startēt “Ferrari” komandā arī 2014. gada sezonā, tādēļ mērķis gaidāmajā sezonā ir cīnīties par F1 titulu.

Masam, kurš 2008. gadā kļuva par F1 vicečempionu, pēdējos gados nav klājies viegli un pērn viņš jau bija tuvu līguma zaudēšanai ar “Ferrari”. Tomēr sezonas otrajā daļā sportists ievērojami progresēja, nereti spēja konkurēt ar Fernando Alonso un izpelnījās komandas atzinību, tiekot pie līguma uz vēl vienu sezonu.

“Es nezinu, kas notiks tālāk,” televīzijas programmai “SpeedWeek” izteicies Masa. “Katrā ziņā es centīšos panākt to, lai arī turpmāk man būtu iespēja startēt lielākajā un populārākajā F1 komandā, kas tagad jau kļuvusi man par otro ģimeni. Protams, mana nākotne atkarīga tikai no rezultātiem, tāpēc es koncentrējos tikai uz cīņu par pasaules čempiona titulu.”

Pērn Masu jau daudzi pamanījās norakstīt, taču viņš neesot pievērsis šīm runām vērību un tāpat negrasās to darīt šosezon: “Tā vienkārši ir daļa no F1 pasaules, taču domāju, ka esmu pierādījis savu prasmi sadzīvot ar grūtām situācijām. Pat pēc ļoti grūtas sezonas pirmās daļas, spēju nepakļauties kritikai un atkal atgriezos cīņā. Šī iemesla dēļ šogad atkal esmu gatavs cīnīties.”

Kā jau Formulā 1, arī šobrīd aizkulisēs izplatās dažādas baumas. Vienas no tām liecina, ka vācu pilots Niko Hilkenbergs jau 2014. gadā varētu nomainīt Masu pie “Ferrari” formulas stūres. Tieši šī iemesla dēļ sportists šogad pievienojies “Sauber”, kas jau izmanto “Ferrari” piegādātos motorus, raksta Vācijas prese, taču Hilkenbergs pagaidām informāciju neapstiprina.

“Es nevaru neko pateikt par to, kur startēšu 2014. gada sezonā, jo Formulā 1 viss mainās pārāk strauji,” Hilkenbergs izteicies “Bild Motorsport”. “Mans ilgtermiņa plāns ir cīņa par pjedestāliem, uzvaras un F1 čempiona tituls. Kurā komandā sasniegšu šos mērķus? To lai izlemj zvaigznes, es vienkārši gribu atrast vietu labā komandā.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi