Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Fetels: Mercedes izskatās ļoti bīstams konkurents

Sebastians Fetels ir paziņojis, ka “Mercedes” komanda gaidāmajā sezonā būs viens no favorītiem uz cīņu par augstām pozīcijām.

“Red Bull” pilots nebūt nav vienīgais, kas uzskata “Mercedes” par bīstamu sāncensi – iepriekš līdzīgus komentārus izteica arī Džensona Batons un “Red Bull” boss Kristians Horners.

“Pēdējās divās testu dienās Barselonā man beidzot bija laiks pavērot darbībā citas komandas,” skaidroja Fetels. “Niko (Rosbergs) aizvadīja lielisku pēdējo testu dienu un viņa “Mercedes” formula parādīja, cik bīstams viņš un Luiss (Hamiltons) būs šajā sezonā. Taču ir arī citi konkurenti, kas mums jāpatur acīs.”

Iepriekš arī Džensons Batons atzona, ka “Mercedes W04″ modelis, kas uzrādīja ātrākos apļa laikus pēdējās divās testu dienās Barselonā, ir bijis “pastāvīgi ātrs un stabils”.

Tostarp “Red Bull” boss Kristians Horners atzina, ka Luiss Hamiltons un “Mercedes” šajā sezonā būs nopietns spēks, ar ko jārēķinās.

“Viņu mašīna izskatās ļoti ātra un ar Luisa pievienošanos “Mercedes” ir spēruši dabisku soli uz priekšu,” skaidroja Horners. “Luiss vienatnē var atstāt iespaidu uz apļa laiku un tieši tāpēc viņu arī nolīga. Esmu pārliecināts, ka “Mercedes” šogad būs nopietns spēks. Viņu galvenais uzdavums būs noturēt šo formu visas sezonas garumā, jo pēdējos gados viņi sezonas sākumā parasti ir bijuši ātri – atceramies uzvaru pērn trešajā sacīkstē Ķīnā.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi