Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

HRT komanda varētu tikt pārpirkta jau tuvākajā dienās

Kanādiešu un amerikāņu investoru grupa mēģina glābt HRT komandu jeb, precīzāk izsakoties, iegūt tās vietu Formula 1 čempionātā.

Tiek ziņots, ka sarunas par HRT iegādi un vietas saglabāšu starp F1 komandām ir stauji progresējušas un plāni esot saņēmuši arī Bernija Eklstona svētību.

Komanda varētu saukties “Scorpion Racing”, taču nav izslēgts, ka pozitīva iznākuma gadījumā tā uz starta varētu iziet tikai 2014.gada sezonā, jo FIA jau ir slēgusi 12.komandas vietu uz 2013.gadu.

Nevar aizmirst, ka vēl pirms gadu mijas HRT paziņoja par likvidāciju. Ja FIA šajā gadījumā nepiemēros kādu izņēmumu, tad komanda nevarēs piedalīties 2013.gada čempionātā, jo pietiekumu pieņemšana beidzās jau novembrī.

Investori, kas stāv aiz “Scorpion Racing”, plāno pabeigt darījumu tuvākajās dienās un tādēļ komandas liktenis uz nākamo sezonu būs skaidrs iespējams jau šīs nedēļas izskaņā. Komanda plāno izveidot bāzi Silverstonā un izmantot HRT pērnā gada F112 šasijas, kurās izmantot “Cosworth” motorus un “Williams” pārnesumu kārbas.

Investoru pārstāvji ziņo, ka pats Eklstons apsolījis dalību jau 2013.gada čempionātā, ja komandas pārņemšanas process tiks noslēgts tuvāko dienu laikā.

“Vai Jūs esat iegādājušies HRT kompāniju? Ja esat to izdarījuši, tad FIA akceptēs Jūsu  pieteikumu,” vēstulē investoriem raksta Bernijs Eklstons.

Pagaidām nav skaidrs vai “Scorpion Racing” rīcībā ir finanses un tehniskais potenciāls, lai pienācīgi ņemtu dalību 2013.gada Formula 1 čempionātā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi