Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Kamui Kobajaši paziņo par 2013.gada sezonas izlaišanu

Kamui Kabajaši sāvā mājas lapā ir paziņojis, ka 2013.gada sezonā nestartēs Formulā 1 un tagad plāno atgriezties F1 čempionātā 2014.gada sezonā.

Kobajaši pateicās visiem līdzjutējiem, kas internetā bija saziedojuši 1.5 miljonus Eiro. Šis necerētais atbalsts deva iespēju Kobajaši vērsties pie Japāņu kompānijām, kuras izrādīja krietni lielāku interesi, redzot līdzjutēju aktivitāti. Tā rezultātā japāņu pilota budžets 2013.gada sezonai kopā sastādīja 8 miljonus Eiro, tomēr arī tas nebija pietiekami, lai iekļūtu konkurētspējīgas komadas sastāvā.

“Pateicoties līdzjutēju un ieinteresēto kompāniju atbalstam, man bija iespēja savākt budžetu vismaz 8 miljonu Eiro apmērā,” raksta Kobajaši. “Tas saviļņoja mani un tas arī pierāda, ka Japānā slēpjas liels potenciāls. Diemžēl mums pietrūka laika un es nespēju nodrošināt vietu konkurētspējīgā komandā 2013.gadā. Es joprojām esmu pārliecināts, ka atgriezīšos 2014.gada sezonā. Šobrīd es lūdzu pārtraukt ziedošanu un saziedoto naudu taupīšu 2014.gada sezonai, jo mans mērķis ir atgriezties Formulā 1 konkurētspējīgas komandas sastāvā. Attiecībā uz 2013.gada sezonu es drīz konkretizēšu šavus plānus, tomēr man nav vēlmes startēt citās sacīkšu sērijās.”

Jāpiebilst, ka pēc tam, kad šodien Romēns Grožāns tika apstiprināts “Lotus” sastāvā, brīvas pilotu vietas palikušas vēl “Force India” un “Catreham” komandās, kamēr “Marussia” oficiālais paziņojums par Maksa Čiltona nolīgšanu vēl nav izplatīts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi