Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Kartikejans sāk sarunas par pievienošanos Force India

Indiešu autosportists Narains Kartikejans pēkšņi kļuvis par vienu no kandidātiem uz vakanto vietu Formula 1 komandā “Force India”.

Šobrīd “Force India” ir vienīgā F1 komanda, kas vēl var piedāvāt iespēju startēt 2013. gada pasaules čempionātā. Iepriekš jau daudz ziņots, ka komandas vadība mēnešiem ilgi nespēj izvēlēties starp Adrianu Zutilu un Žulu Bjanki, taču tas skaidri norāda, ka tiek gaidīts kāds vēl labāks (naudīgāks) variants.

To apstirina arī pēdējā informācija Indijas presē. Bijušā HRT vienības braucēja Kartikejana privātais sponsors “Tata” uz nākamo gadu ir gatavs palielināt sportistam atvēlētos līdzekļus un tas uzreiz ļāvis sākt nopietnas sarunas par pievienošanos “Force India”.

“Tiklīdz Kartikejana ilggadējais sponsors “Tata” nolēma palielināt atvēlēto budžetu uz 2013. gada sezonu, sākās sarunas ar “Force India” komandu,” raksta izdevums “Deccan Chronicle”. “Tagad komunikācija notiek daudz optimistiskākā noskaņā, atšķirībā no pagātnes.”

Turpat teikts: “Tā kā mūsdienās rezerves pilotam nav īpaši liela loma komandā, Kartikejans ir ieienteresēts tikai uz šo otrā pilota krēslu. Ja sarunas izgāzīsies, viņš visticamāk dosies uz Ameriku, lai startētu IndyCar čempionātā, kur vairākas komandas jau izrādījušas par viņu interesi.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi