Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas motokrosa uzlecošā zvaigzne Jānis Reišulis uzvar Nīderlandē

Svētdien Harfsenas trasē, Nīderlandē norisinājās Dutch Masters motokrosa čempionāta 3. posms, kurā 125cc klasē divu braucienu summā uzvaru izcīnīja latviešu motokrosa pilots Jānis Mārtiņš Reišulis.

Sacensības Reišulim iesākās dramatiski, jo pirmā brauciena startā Jānis iebrauca starta barjerā, braucienu sākot no pēdējās pozīcijas. Brauciena laikā latviešu sportists spēja apdzīt visus priekšā esošos sāncenšus un finišā iebraukt kā pirmais.

Otrajā braucienā pārsteigumu nebija un Jānis jau pēc pirmā apļa bija brauciena līderis, ar katru apli palielinot pārsvaru pār konkurentiem. Arī šo braucienu Reišulis noslēdza kā pirmais, otrajā vietā esošo Eliasu Aukleiru apsteidzot par 29. sekundēm. Līdz ar to divu braucienu summā Reišulim 1. vieta, sudrabs – Aukleiram, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Magnuss Gregersens.

Arī “Dutch Masters” čempionāta kopvērtējumā Jānis Mārtiņš Reišulis pēc aizvadītiem trīs posmiem šobrīd atrodas līderpozīcijā.

Nīderlandē svētdien uz starta izgāja vēl viens Latvijas braucējs – Rauls Blūmfelds, kurš par ieskaites punktiem spēkojās 250cc klases konkurencē. Pirmajā braucienā Rauls sasniedza 27. vietu, bet otrajā braucienā palika 36. pozīcijā, kas divu braucienu summā ar izcīnītiem diviem punktiem Blūmfeldam deva 36. vietu.

Nākamie starti "KTM Motofavorīts MX" komandas braucējiem Jānim Mārtiņam Reišulim un Raulam Blūmfeldam ieplānoti 8. maijā Apē, kur risināsies Latvijas čempionāta 2. posms.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi