Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Petrovam var nākties pamest Formulu 1

 

Vitālija Petrova menedžere Oksana Kosačenko ir izteikusi bažas attiecībā par krievu pilota nākotni Formulā 1, jo šobrīd viņam trūkst atbalsta Krievijā.

Pats Petrovs jau vairākkārt ir izteicis vēlmi palikt “Caterham” komandas sastāvā arī 2013.gada sezonā, tomēr pagaidām komanda, kura nupat pārcēlās uz jaunu fabriku Līfīldā, nav apstirpinājusi savus plānus attiecībā uz nākamā gada pilotus sastāvu.

Tikmēr Petrova palikšana komandā ir atkarīga no vairākiem faktoriem un finansu atbalsts ir viens no tiem. Šobrīd tieši finansu atbalsts no Krievijas varētu kļūt par problēmu, uzskata Kosačenko.

“Ja kievu pilota klātbūtne Formulā 1 ir vajadzīga tikai Vitālijam Petrovam un Oksanai Kosačenko, tad mēs atradīsim arī citu nodarbi ārpus Grand Prix sacīkstēm,” intervijā krievu sporta avīzei “Sport Express” skaidroja Petrova menedžere.

“Formula 1 ir varens sports un turklāt ļoti prestižs, taču Vitālijam tas ir smags darbs un turklāt bez algas,” skaidroja Kosačenko. “Kāpēc? Iemeslu ir daudz, taču viens no tiem ir situācija Krievijā, kur jau tā ir grūti ‘pārdot’ sportistu, bet ‘pārdot’ F1 pilotu gandrīz neiespējami.”

Jāpiebilst, ka šajā sezonā “Caterham” komanda vēl nav izcīnījusi punktus, bet Petrova sniegums attiecībā pret savu komandas biedru Heiki Kovalainenu ir ļoti cienīgs: krievu pilots gan ir zaudējis kvalifikācijās ar 3:8, tomēr sacīkstē abiem pilotiem labākais panākums ir 13.vieta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi