Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Rallijā Talsi 2012 norisināsies Neste Oil ātrumposms

SIA Neste Latvija (Neste Oil) atbalstīs Rally Talsi 2012, izaicinot braucējus Neste Oil ātrumposmā, kas ir tramplīniem bagātākais ātrumposms Talsu rallijā. _Neste Oil rallija laikā piedāvās arī īpašu cenu degvielai uzpildes stacijā Talsos. Ar Rally Talsi _tradicionāli tiek iesākta Latvijas autorallija čempionāta vasaras sezona. Rallijs norisināsies šī gada 12.-13.maijā Talsu apkārtnē.

“Jau vairāk nekā desmit gadus Neste Oil atbalsta ātrāko un sarežģītāko Pasaules čempionāta rallijā posmu uz grants ceļiem – Neste Oil Rally Finland. Arī Latvijā ir attīstījusies kvalitatīva rallija kultūra. Neste Oil jau otro gadu pēc kārtas atbalsta ralliju, nodrošinot dalībniekus un apmeklētājus ar aizraujošiem ātrumposmiem. Rally Talsi 2012 Neste Oil ātrumposmā ceram ieraudzīt tālus un skaistus lēcienus,” stāsta Artu Airiainens, SIA Neste Latvija ģenerāldirektors.

Rally Talsi jau ceturto gadu pēc kārtas ir zināms arī kā Čempionu rallijs. Tajā vienuviet sacentīsies seši rallija čempioni no piecām dažādām valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Norvēģijas. Kā ierasts, rallija ātrumposmu kopējā distance būs nedaudz virs 100km, no tiem gandrīz 90% būs ātrumposmi ar grants segumu. Šogad ātrumposmu sarakstā plānots ieviest dažādus jaunumus un pārsteigumus, kas sacensības padarīs vēl aizraujošākas gan braucējiem, gan skatītājiem. Kā ierasts, notiks dažādas izklaides un vakara koncerts rallija apmeklētājiem.

Biļetes uz Rally Talsi no 27. aprīļa varēs iegādāties arī Neste Oil degvielas uzpildes stacijā Talsos, Dundagas ielā 1, Narvesen veikalā. Plašāka informācija par Rally Talsi 2012 www.rallytalsi.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi