Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Roberts Kubica ar Citroen DS3 startēs Eiropas rallija čempionātā

Kā jau tika prognozēts, Roberts Kubica uzsāks cīņu par Eiropas rallija čempiona titulu ar Kanāriju ralliju, kas risināsies martā.

Žurnāls “Autosports” ziņo, ka līgums jau ir noslēgts ar “Citroen” kompāniju par “Citroen DS3″ modeļa RRC (Regional Rally Car) klases mašīnas izmantošanu, tomēr kompānijas WRC komandas boss Īvs Matons pagaidām noliedza, ka līgums jau ir parakstīts.

“Viss izskatās kārtībā, tomēr vēl esam sarunu līmenī,” raksta “Autosport”. “Es ceru, ka nākamajā nedēļā mēs zināsim vairāk, taču plāns ir tāds, ka Roberts startēs Kanāriju salu rallijā.”

Matons arī apstiprināja, ka Kubicas līgums par startiem ERC čempionātā šogad būs vienīgais – polis līdz ar to atteiksies no iespējas piedalīties WTCC vai DTM čempionātos.

Jau tika ziņots, ka Kubica startēs “Citroen DS3 RRC” mašīnu, kuri ir pielāgota hidrauliskā pārnesumu pārslēgšana uz stūres izmantojot īpašas lāpstiņu formas pārslēgus, kādu lietos Formulā 1. FIA jau ir veikusi šīs iekārtas tehnisko un elektronisko vadības sistēmu inspekciju.

Lai gan pagaidām Roberts Kubicas ERC kalendārs nav pilnībā skaidrs, otrs ERC posms, kur pilnīgi noteikti startēs bijušais F1 pilots ir Polijas rallijs. Uz šo risinājumu ļoti cer arī “Eurosport” kompānija, kurai pieder ekskluzīvās tiesības uz ERC translēšanu TV – Polija ir šobrīd ir viens no lielākajiem TV kompānijas tirgiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi