Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Štuks: vainojams ir Ross Brauns, nevis Norberts Haugs

Ross Brauns ir vainojams “Mercedes” komandas sliktajā sniegumā nevis bijušais kompānijas motorusporta boss Norberts Haugs, uzskata Hanss Joakims Štuks.

Jau ziņojām, ka Norberts Haugs pēc 22 gadu dienesta “Mercedes” iepriekšējā nedēļā paziņoja par savu aiziešanu no kompānijas. “Mercedes-Benz” direktoru padome bija nolēmusi, ka vājie rezultāti Formula 1 projektā ir pietiekams iemeslts, lai pieprasītu Hauga atkāpšanos.

Tomēr bijušais Formula 1 pilots un Vācijas Motorusporta federācijas (DMSB) prezidents Hanss Joakims Štuks ir aizstāvējis Haugu, norādot, ka “Mercedes” nedienās vainojams Ross Brauns.

“Izgāšanās Formula 1 projektā ir jāsaista tikai un vienīgi ar Braunu,” paziņoja 61 gadu vecais Štuks. “Mašīna vienkārši nebija pietiekami laba. “McLaren” nodemonstrēja, ka vaina nav “Mercedes” dzinējā. Pat mazās komandas, kā piemēram “Force India”, ar “Mercedes” motoriem guva labus panākumus. Mašīnas konstruēšana ir Brauna atbildībā un viņam vajadzēja parūpēties, lai tā ir konkurētspējīga.”

Štuks atzina, ka Hauga aiziešana ir liels zaudējums visam autosportam, lai gan viņš nav vainojams sliktajos rezultātos – “Mercedes” komanda pēdējos sešos posmos tikai reizi spēja iebraukt punktos.

Tostarp pagaidām nav skaidrības, kas “Mercedes” kompānijā uzņemsies Norberta Hauga pienākumus un vai nesen nolīgtais Nikijs Lauda daļēji pildīs šos pienākumus. Parādījās informācija, ka “Mercedes-Benz” valde pēc sezonas beigām vēlējās šim amatam nolīgt “Red Bull” bosu Kristianu Horneru, taču brits pagarināja savu līgumu ar enerģētisko dzērieku kompānijas komandu vēl uz vairākām sezonām un “Mercedes” šoreiz nokavēja ar savu piedāvājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi