Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Supermoto čempionāta posmā Daugavpilī uzvar Peleckis, Dābols un Putniņš

Daugavpilī notikušajās Latvijas supermoto čempionāta astotā posma sacensībās pie uzvarām savās klasēs tika Miks Peleckis, Oskars Dābols un Agris Putniņš, pavēstīja sacensību rīkotāji.

Sacensībās startēja arī aktīvākie igauņu motobraucēji. Savukārt trasē šoreiz bija asfalts, bez grunts seguma un tramplīniem.

Par pārsteigumu visiem, kvalifikācijas braucienos ātrākos apļa laikus uzrādīja Mārtiņš Valduss (Motodroms, Husqvarna) un Mika Heina (Parnu MK, Yamaha), aiz sevis atstājot Matīsu Dābolu (Valinta Motosports, Husqvarna), Agri Ļitvinovu (Motodroms, KTM), Normundu Freimani (Svarinska MK, TM), Dzintaru Balto un Miku Pelecki (Motodroms, KTM). No pašmāju aktīvajiem sportistiem nepiedalījās Andis Dābols, Gastons Jaunbrālis un Normunds Baltais, kurš brīvajos treniņos piedzīvoja kritienu.

OPEN A klases pirmajā braucienā duelis starp Heinu un Valdusu beidzas ar Mārtiņa uzvaru, jo igaunis pieļāva kļūdu un krita. Ļitvinovs finišēja otrais, bet Dābols motocikla tehnisku problēmu dēļ bija spiests atdot trešo vietu Peleckim. Pirms otrā brauciena zīlēšana kafijas biezumos, vai tikko sākušais lietus pāries vai pastiprināsies. Lielākā daļa tomēr neuzminēja un brauca pa sauso ar lietus riepām.

Otrā brauciena starts līdzīgi kā pirmais, bet tikai pāris apļus, jo Peleckis nebūt nebija samierinājies ar trešo vietu pirmajā braucienā, no starta pirmā apļa piektās vietas pamazām tiekot līdz līderpozīcijai. Arī Dābols kāpināja tempu, apsteidzot Valdusu un Ļitvinovu, finišējot kā otrais.

Kopvērtējumā šajā klasē uzvarēja Peleckis, aiz sevis atstājot Valdusu un Dābolu.

85 kub.cm klasē atkal ierindā Oskars Dābols, un šoreiz uzvarēja savu konkurentu Alenu Vanušku.

Open B klasē abos braucienos par intrigu parūpējās Agris Putniņš, Pauls Timrots un igauņu vecmeistars Peters Tēmusks, kuri arī šādā secībā ieņēma vietas kopvērtējumā.

Nākošais Latvijas čempionāta posms notiks vienlaicīgi ar Baltijas čempionāta trešo posmu 7.septembrī Rīgā, sporta kompleksā 333, un tajā savu līdzdalību ir apstiprinājuši arī sportisti no Somijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi