Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Toyota Rīgas velomaratonā norisināsies aizraujošs sporta kritērija brauciens

2. jūnijā 11. Novembra krastmalā norisināsies galvaspilsētas vērienīgākais velo notikums – Toyota Rīgas velomaratons. Organizatori aicina piedalīties kādā no četriem braucieniem. Jauninājums būs sporta kritērija brauciens, kas norisināsies jaunā, ļoti aizraujošā un skatāmā aplī, vēsta rīkotāji.

Reģistrācija “Toyota” Rīgas velomaratonam, kas ir viens no lielākajiem tautas sporta notikumiem Latvijā, tiks atvērta tuvākajās nedēļās. Tomēr jau tagad plašāk var paziņot par gaidāmajām distancēm.

Pēc gada pārtraukuma pasākumā būs  ietverta distance arī rūdītiem sportistiem. Organizatori parūpējušies par acīm tik skatāmo kritērija braucienu. Sportisti veiks 45 kilometru garu distanci, kas sadalīta desmit apļos. Braucēji šķērsos Akmens un Vanšu tiltu. Trasē arī netrūks tehnisku pārbaudījumu. Skatītājiem tieši šāds formāts būs ļoti interesants, jo katra apaļa beigās notiks cīņa par starpfiniša punktiem, kas arī veidos gala rezultātu.

Iepriekš kritērija brauciens “Toyota” Rīgas velomaratonā ticis iekļauts divas reizes  2011. un 2017. gadā, kad trase veda pa 1,33 kilometru garo apli.

Ikvienam kurš  vēlas baudīt Rīgu uz velo - izcili piemērots būs 32 kilometru Tautas brauciens, kas vedīs pa jau ierasto maršrutu, šķērsojot Dienvidu un Vanšu tiltus. Vecākiem ar savām atvasēm, kā arī citiem nesteidzīga brauciena tīkotājiem, izcili piemērots būs 16 kilometru garais “Maxima” Ģimeņu brauciens. Tikmēr pašus mazākos sagaida bērnu Čempionu brauciens, kas vedīs pa 11. Novembra krastmalu.

Visa informācija par “Toyota” Rīgas velomaratonu un citiem Igo Japiņa sporta aģentūras pasākumiem pieejama mājaslapā www.velo.lv 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi