Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Neilands piedalīsies labdarības sacensībās Tour for All

Latvijas Gada balva sportā 2019 uzlecošā zvaigzne Krists Neilands otrdien startēs šosejas riteņbraukšanas labdarības braucienā Tour for All, vēsta Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF).

Sacensībām tiešraidē būs iespējams sekot līdzi kanālā Eurosport. Starts tiks dots plkst. 15.40 pēc Latvijas laika.

Latvijas profesionālais šosejas riteņbraucējs Neilands no Israel Start - Up Nation komandas otrdien startēs Tour for All virtuālajās labdarības sacensībās, kas norisināsies Zwift platformā. Tikmēr trešdien Neilands un arī citi Latvijas riteņbraucēji piedalīsies Veloprofs Latvijas kausa e-riteņbraukšanas sacensībās.

Lielā daļā Eiropas valstu tuvāko nedēļu laikā lēnām tiks atviegloti ierobežojumi, kas iepriekš tika noteikti saistībā ar koronavīrusa straujo izplatību. Riteņbraukšanas pasaules šo laiku izmanto lietderīgi, organizējot attālinātās tiešsaistes sacensības ar programmām Zwift un Rouwy.

Pagājušajā nedēļā Toms Skujiņš un Emīls Liepiņš piedalījās Šveices digitālajā tūrē, kas notika Rouwy platformā. Tikmēr otrdien Israel Start - Up Nation sastāvā Tour for All sacensībās piedalīsies Krists Neilands. Lai arī Kristam ir iespēja veikt treniņus arī ārtelpās, tomēr viņš ne reizi vien jau piedalījies komandas rīkotajos virtuālajos braucienos. 

Tour for All sacensību mērķis ir iegūt ziedojumus, lai atbalstītu organizāciju Ārsti bez robežām, kas palīdz cilvēkiem cīņā pret Covid-19 pasaules nabadzīgajās valstīs. Rīkotāji cer savākt finansējumu vismaz 150 000 eiro apmērā.

Sacensības notiek piecu dienu garumā no 4. līdz 8.maijam. Katrā no dienām komandas variē ar sastāviem. Dalībnieku vidū ir arī tādas pasaules tūres komandas kā - Bahraim McLaren, FDJ, CCC, Mitchelton Scott, EF Pro Cycling un citas. Startēs arī Metjū van der Pūls (Alpecin Fenix).

Neilands sacensībās startēs otrdien. Latvietim un citiem braucējiem būs jāveic 46,32 kilometru gara distance, kas virtuāli vedīs pa Ričmondas bruģa kāpumu apli ASV. 

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka trešdien Zwift platformā notiks Veloprofs Latvijas kauss šosejas riteņbraukšanā. Sacensībā startēs visi labākie pašmāju riteņbraucēji, tostarp Neilands, Skujiņš, Liepiņš, Mārtiņš Blūms, Māris Bogdanovičs, Oskars Muižnieks un citi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi