Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 18. jūnijs
Madis, Alberts

Ostapenko WTA rangā atkāpjas uz 13.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā zaudējusi divas pozīcijas un šonedēļ ieņem 13.vietu.

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja tikmēr pakāpusies divas pozīcijas augstāk uz 116.vietu, Diāna Marcinkēviča atkāpusies par astoņām vietām uz 325.pozīciju, bet Anastasija Sevastova atguvusi trīs vietas un ierindojas 380.pozīcijā. 

Daniela Vismane ir par septiņām vietām augstāk (399.), Kamilla Bartone zaudējusi čētras pozīcijas (697.), Valērija Kargina (1155.) vietu nav mainījusi, bet Margarita Ignatjeva pakāpusies par 25 ailītēm uz augšu un ieņem 1185.vietu, kamēr Anna Ozerova ir par sešām vietām zemāk kā iepriekšējā rangā (1310.). 

Ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, bet par vienu pozīju augšup pakāpusies Korija Gofa no ASV, kura no otrās uz trešo viemtu nobīdījusi baltkrievieti Arinu Sabaļenku. Ceturto vietu saglabā Jeļena Ribakina no Kazahstānas, piektā joprojām ir amerikāniete Džesika Pegula, kurai seko čehiete Markēta Vondroušova. No 15.vietas uz septīto pakāpusies Francijas atklātā čempionāta fināliste Jasmīne Paolīni no Itālijas, astoto vietu saglabā Džena Sjiņveņa no Ķīnas, divas vietas zaudējusi un devīto pozīciju šonedēļ ieņem grieķiete Marija Sakari, bet labāko desmitnieku noslēdz tunisiete Onsa Žabēra, kura zaudējusi vienu vietu.

Dubultspēļu rangā Ostapenko arī zaudējusi divas vietas un ieņem 20.pozīciju, bet Semeņistaja atguvusi vienu vietu(152.). Vismane veikusi sešu vietu kāpumu (163.),  Marcinkēviča saglabājusi 223.pozīciju, bet Bartone pakāpusies par vienu vietu uz 402.pozīciju. Ignatjeva atkāpusies par trim vietām (745.), Ozerova - par 20 vietām (1165.), Marina Markina - par septiņām vietām (1227.), Kargina - par trim vietām (1332.), bet Marija Semeņistaja ir par sešām pozīciju zemāk (1568.).

Pasaules dubultspēļu ranga līderes godu atguvusi beļģiete Elīse Mertensa, kura uz otro pozīciju nobīdījusi taivānieti Suveju Sje, kamēr trešo vietu joprojām ieņem jaunzēlandiete Erina Ratlifa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi