Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ostapenko WTA rangā pakāpjas uz 16.pozīciju; Semeņistajai rekords

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā pakāpusies par piecām pozīcijām un ieņem 16.vietu.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semiņistaja rangā pakāpusies par sešām vietām un ierindojas 143.pozīcijā, kas ir viņas personīgais rekords.

Diāna Marcinkēviča veikusi 62 vietu kāpumu un tagad atrodama 366.pozīcijā, bet Daniela Vismane zaudējusi 28 vietas un atrodas 376.pozīcijā. Vēl Anna Ozerova noslīdējusi par 12 vietām zemāk (1030.), bet Margarita Igantjeva atkāpusies par 24 vietām (1228.).

Savukārt par WTA ranga līderi kļuvusi neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka, kura uz otro vietu nobīdījusi polieti Igu Švjonteku. No sestās uz trešo vietu pakāpusies amerikāniete Koko Gofa, ceturtā joprojām ir Kazahstānas tenisiste Jeļena Ribakina, bet uz piekto no trešās vietas noslīdējusi Džesika Pegula no ASV. No devītās uz sesto vietu pakāpusies čehiete Marketa Vondroušova, divas vietas zaudējusi un septītā tagad ir tunisiete Onsa Žabēra, kamēr čehiete Karolīna Muhova veikusi divu vietu kāpumu un ieņem astoto pozīciju. Devītā ir grieķiete Marija Sakari, kura rangā zaudējusi vienu vietu, bet labāko desmitnieku noslēdz trīs pozīcijas zaudējusī francūziete Karolīne Garsija.

Dubultspēlēs Ostapenko zaudējusi četras vietas un ieņem 30.pozīciju, bet Vismane veikusi 25 vietu kāpumu un sasniegusi karjeras rekordu, atrodoties 187.pozīcijā.

Marcinkēviča pakāpusies par 11 pozīcijām un atrodas 202.vietā, Darja Semeņistaja pakāpusies par vienu vietu un ierindojas 210.pozīcijā, kamēr Igantjeva pēc vienas vietas uzlabojumu atrodas 801.pozīcijā. Ozerova (1002.) un Denīza Marcinkēviča (1079.) atkāpušās par divām vietām,  bet Kamilla Bartone atguvusi trīs pozīcijas un ieņem 1411.vietu. Tikmēr Marija Semeņistaja un Līga Dekmeijere zaudējušas pa vienai pozīcijai un ieņem dalītu 1559.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi