Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ostapenko WTA rangā saglabā 16.pozīciju; Semeņistaja tuvojas simtniekam

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā saglabājusi 16.vietu, bet Darja Semeņistaja veikusi 11 vietu kāpumu un sasniegusi savu personīgo rekordu, ieņemot 132.pozīciju.

Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkēviča veikusi četru vietu kāpumu un tagad atrodama 362.pozīcijā, bet Daniela Vismane zaudējusi 16 vietas un atrodas 392.pozīcijā. Vēl Anna Ozerova noslīdējusi par piecām vietām zemāk (1035.), bet Margarita Ignatjeva atkāpusies par vienu vietu (1229.).

Līderpozīciju WTA rangā saglabā neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka, otrā ir poliete Iga Švjonteka, bet trešo vietu saglabā amerikāniete Koko Gofa. No piektās uz ceturto vietu pakāpusies ASV tenisiste Džesika Pegula, kura apsteigusi Jeļenu Ribakinu no Kazahstānas. Sestā joprojām ir čehiete Marketa Vondroušova, septītā - tunisiete Onsa Žabēra, čehiete Karolīna Muhova saglabā astoto pozīciju, devītā ir grieķiete Marija Sakari, bet no 13.uz 10.pozīciju pakāpusies Barbora Krejčīkova no Čehijas.

Dubultspēlēs Ostapenko atguvusi vienu vietu un ieņem 29.pozīciju, bet Vismane veikusi divu vietu kāpumu un sasniegusi karjeras rekordu, atrodoties 185.pozīcijā.

Marcinkēviča pakāpusies par trim pozīcijām un atrodas 199.vietā, Darja Semeņistaja arī veikusi trīs vietu kāpumu un ierindojas 206.pozīcijā, kamēr Igantjeva zaudējusi deviņas vietas atrodas 810.pozīcijā. Ozerova (1004.) zaudējusi divas vietas, Denīza Marcinkēviča (1084.) atkāpusies par piecām vietām,  Kamilla Bartone (1412.) atkāpusies par četrām, bet Marija Semeņistaja un Līga Dekmeijere zaudējušas pa trim pozīcijām un ieņem dalītu 1562.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi