Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 18. jūnijs
Madis, Alberts

Štrombaham nozīmīgs kritiens ATP rangā; par pirmo raketi kļūst Sinners

Latvijas tenisists Roberts Štrombahs jaunākajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā zaudējis 52 pozīcijas un ieņem 454.vietu.

Kārlis Ozoliņš atkāpies par 12 pozīcijām un ieņem 1082.vietu, bet Mārtiņš Rocēns ir veicis 353 vietu kāpumu un jaunākajā rangā un ieņem dalītu 1646.vietu.

Ranga pirmā desmitnieka augšgalā pēc Francijas atklātā čempionāta notikušas nozīmīgas izmaiņas un par planētas pirmo raketi kļuvis itālietis Janniks Sinners, kuram padevies vienas vietas kāpums. No trešās uz otro vietu pakāpies "French Open" čempions spānis Karloss Alkarass, kamēr līdzšinējais līderis serbs Novaks Džokovičs atkāpies uz trešo vietu.

Ceturto vietu joprojām ieņem Aleksandrs Zverevs no Vācijas, piektais ir krievs Daņiils Medvedevs, sestajā vietā atrodas viņa tautietis Andrejs Rubļovs, kuram seko norvēģis Kaspers Rūds un polis Huberts Hurkačs. Uz devīto no 11.pozīcijas pakāpies austrālietis Aleks de Minors, bet desmitais joprojām ir Grigors Dimitrovs no Bulgārijas. Labāko desmitnieku atstājis grieķis Stefans Cicips, kurš no devītās vietas atkāpies uz 11.pozīciju.

Dubultspēļu rangā četras vietas zemāk ir Miķelis Lībietis, ieņemot 171.vietu, piecas vietas augstāk ir Štrombahs (488.), par vienu pozīciju pakāpies Rocēns (1332.). Ozoliņš ir vienu vietu zemāk (1562.), bet Daniels Tens zaudējis trīs pozīcijas (dalīta 2106.).

Dubultspēļu rangā divu vietu kāpums un līderpozīcija tagad ir Metjū Ebdenam no Austrālijas, kurš par ailīti uz leju nobīdījis līdzšinējos līderus argentīnietis Orasio Sebaljosu un Marselu Granoljēru no Spānijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi